Hvordan kan man købe Foot Locker aktier?

Foot Locker er en af de største virksomheder, der driver butikker i sportsbeklædning og sportssko. Med mere end 3000 filialer over hele verden kan det være interessant at købe Foot Locker aktier. Men hvor kan man købe Foot Locker aktier, og hvad er den nuværende aktiekurs? I denne artikel finder man alle de oplysninger, man har brug for.

Hvordan kan man købe Foot Locker aktier?

Flere og flere handler online. Dette kan derfor udgøre en stor trussel til Foot Locker aktierne. Selskabet forsøger stadig at tiltrække nye kunder til butikkerne ved at forudsige indkøb af en oplevelse. Det gør de ved at åbne dem. Jeg betragter af udviklingen, tror du så, at folk køber deres sportstøj igen? Så kan det være attraktivt at investere i Foot Locker ved at købe aktierne.

Ved køb af aktier skal der lægges særlig vægt på omkostningerne. Mange investorer taber deres omkostninger, hvilket får dem til at spilde en unødvendig antal penge. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde en passende børsmægler til at købe aktier. Vi er en stor fan af eToro. Ved eToro betaler man absolut ingen kommissioner, når man køber Foot Locker aktier. Brug knappen nedenfor til at åbne en konto med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan kan man aktiv investere i Foot Locker aktier?

Prisen på Foot Locker aktier kan svinge stærkt. Virksomhedens resultater afhænger af høj grad af yderligere af forbrugere, som køber nye sko. Under korona pandemien kan man eksempelvis se, at flere og flere mennesker holder sig væk fra butikscentrene. Som følger heraf kan butikker sælges langt færre produkter, hvilket naturligvis ikke er gunstigt for virksomhedens aktiekurs. Det kan derfor være mere rentabelt til spekulere i prisen på stedet for at købe aktierne på lang sigt.

En god CFD-mægler, hvor man kan spekulere over prisudviklingen til Foot Locker aktier er Plus500. Man handler med Plus500 ved brug af CFD’er. En CFD er et afledt finansielt instrument, der giver mulighed for at tag fordel af forskellen i aktiekursen uden faktisk at eje aktien. Brug knappen nedenfor til at åbne en gratis demo ved Plus500:

Hvad er den nuværende Foot Locker aktier?

Er du nysgerrig, hvordan Foot Locker aktien i øjeblikket klarer sig? Se skemaet nedenfor. Der kan man se den seneste CFD aktiekurs, og med knapperne kan man straks åbne en investering.

Om virksomheden Foot Locker

Foden Locker, Inc. har mere end 3.000 butikker i hele verden. Inden for sports og skobutikker er virksomheden den førende på det globale markeret. Ved at arbejde sammen med de bedste topmærker kan virksomheden tilbyde den bedste og mest eksklusive produktudbud. Hovedkontoret til den Amerikanske sportstøj og skotøjskæde ligger i New York i området Midtown Manhattan.

Buy Foot locker stocks

Foot Locker’s historie

Foot Locker blev grundlagt i 1974, og i 1988 blev et selvstændigt selskab. Dens historie går dog længere tilbage. I 1963 blev Kinney Shoe Corporation købt af FW Woolworth Company. Kinney Shoe Corporation blev et datterselskab af køberen af selskabet. Kinney blev opdelt i flere skobutikker, for eksempel blev Stylco grundlagt i 1967, Susie Casuals i 1968 og Foot Locker i 1974.

I 1988 begyndte det uafhængige selskab Woolworth Corporation. Woolworth Corporation var moderselskab for Foot Locker og andre skobutikker. I 1998 blev Woolworth Corporations navn ændret til Venator Group, Inc. I 1990 kom der kun 70% af Kinney Shoe Corporations sko fra Foot Locker. The Venator Group meddelte i 1998, at alle andre skobutikker ville blive lukket. I 2001 ændrede Venator sit navn i Foot Locker, Inc.

En stor virksomhed

Foden Locker har over 3000 butikker rundt om i verden (2019). Der findes butikker i Europa, USA, Canada, Mellemøsten, Australien, Sydkorea og New Zealand. I Europa har virksomheden over 600 butikker (2019).

Foot Locker lukker 165 butikker

Foden Locker besluttede at lukke 165 butikker i hele verden i 2019. Denne beslutning blev truffet på trods af de fremragende drivresultater i 2018: I år var omsætningen på næsten 4 mia. USD. I forhold til den fortjeneste, der blev opnået i 2017, var fortjenesten i 2018 fordoblet. Årets resultat er et beløb på 544 mio.

Hvorfor blev 165 butikker lukket i 2019? Selskabet gjorde det, fordi den Amerikanske detailkæde Foot Locker ønsker at opgradere de resterende, mere end 3200 butikker i hele verden. Denne opgradering kræver en investering på flere millioner dollars. I 2018 blev 134 butikker lukket, mænd 45 nye forretninger blev også tilføjet i det relevante år. Det samlede antal butikker faldt derfor igen i 2018.

Tror du, at lukketid for at opdatere de nødvendige forretninger vil bidrage til virksomhedens resultater? Så er det måske smart at købe Foot Locker aktier.

Foot Locker’s Power Stores

Foot Locker åbner flere og flere Power Stores. Disse er butikker i storbyer. Inspirationen til en Power Store kommer fra den by, hvor butikken ligger. I 2019 var der planlagt og dusin stormagasiner i byer som New York og Milano.

Disse butikker er ca. 4 gange større som de regelmæssige butikker med Foot Locker, der ligger i indkøbscentre. I 2019 er der allerede til Power Stores, en i Philadelphia og en i Detroit. New York butikken åbnede i 2019 og har et gulvareal på omkring 9000 kvadratmeter. Foot Locker planlægger at åbne tusindvis af Power Stores i USA i løbet af de næste par år.

Tror du, de store Power Stores vil bidrage positivt til salg resultaterne af Foot Locker? Så er det måske klogt at investere i firmaet ved at købe aktier.

Handige links: aan de slag met beleggen

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *