Hvordan kan man købe Ferrari aktier?

Ferrari mærket kan ikke sammenlignes med andre bilmærker. Virksomheden er næsten 30 gange større end deres årlige fortjeneste, hvilket er langt højere end vurderet af andre bilfirmaer. Den gennemsnitlige spekulere margin ved salg af en Ferrari er højere. Sidstnævnte kan naturligvis gøre en investering i Ferrari attraktiv. Men hvad er den bedste metode til at købe Ferrari aktier? Og hvad er den nuværende aktiekurs?  På denne side kan man finde alle de oplysninger, man har brug for, når man overvejer at investere i Ferrari.

Hvor kan man købe Ferrari aktier?

Ferrari er mange penge værd, fordi det er et stærkt mærke. Selskabet behøver næppe at bruge penge på reklamer. Folk vil eje en Ferrari, fordi det er “sejt”. De opnår denne følelse ved at gøre det til et eksklusivt mærke. Det sætter en grænse for vækst. Ved at besejre nye markeder og ved at indføre eksklusive og dyrere modeller fra Ferrari man generere højere indtægter. Det kan være en attraktiv grund til at købe Ferrari aktier. Men hvor kan man gøre dette mod lave afgifter?

Har du lyst til at købe Ferrari aktier? Du kan handle direkte med Ferrari-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ferrari aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ferrari aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Ferrari ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Ferrari udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Ferrari kan købe og sælge.

Ferrari Company Information

Nedenfor kan du se Ferrari vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Ferrari aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Ferrari pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Ferrari vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Ferrari aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad er Ferrari’s aktiekurs?

Er Ferraris aktiekurs frem, eller er aktien fuld på bremserne? Grafen viser, hvordan CFD ‘og klarer sig. Brug knapperne til straks købe CFD aktier i dette smukke selskab.

Om virksomheden Ferrari

Enzo Ferrari begyndte i 1913 som chauffør i Alfa Romeo. I 1929 grundlagde han firmaet Ferrari som et væddeløb hold. Det var først i 1947, at selskabet blev bilproducent. Det år producerede Ferrari deres første lovlige sporvogne. Den Italienske bilproducenter hovedkontor ligger i Maranello i Italien.

Buy Ferrari shares

Et eksklusiv bilmærke

Ferrari er et eksklusiv bilmærke. For at sikre denne eksklusivitet blev der i årevis fremstillet mere end 7000 Ferraris hvert år. I dag er produktionen steget en smule, hvilket begrænset mærkets eneret.

Højere produktionsmængder giver mulighed for at øge salget og opnå en højere fortjeneste. Ferrari er stadig et eksklusivt bilmærke. Det har til formål at producere til 10.000 biler om året.

Udover sælger virksomheden flere og flere biler på nye markeder. I Kina stiger antallet af velhavende mennesker. Derfor kan selskabet producere flere biler og sælge dem i disse vækstregioner.

Salgsmarked

Hvor sælges disse eksklusive biler? Omkring en tredjedel af de ca. 9.000 biler der hvert år blev solgt til Amerika. Tyskland og UK er de mindste marked i Europa. I 2018 blev 700 biler solgt i Folkerepublikken Kina.

Varer med mærket Ferrari

Dette eksklusive bilmærke opnår ikke kun sin omsætning ved at sælge biler. Alle mulige genstande med navnet Ferrari sælges. Eksempler inkluderer beklædningsgenstande, tasker, parfumer, ure og skalamodeller. Der er mange artikler med navnet Ferrari på den. Du kan købe disse ting i specielle Ferrari butikker i byer som London, Barcelona, Rom og Dubai.

Ferrari tjener altså mange penge, fordi navnet betyder noget for mange. Folk tror, bilen er sej og drømmer om at eje en. Ved at købe produkter fra mærket har de stadig følelsen af at eje en Ferrari. Denne form for merchandising medfører mange ekstra indtægter til Ferrari: Over 30% af den samlede omsætning opnås ved at sælge disse tidligere for varer.

En Ferrari stiger i værdi

Ferrari’s geniale modeller bliver ofte klassiske med et stort pris på. For eksempel skal en bilsamler på dette Italienske brændemærke betale 1,5 millioner Britiske Pund til en Ferrari F50. Det er et klynkende 328% mere end købsprisen i 1995.

Fiat Chrysler siger farvel til Ferrari

Ferrari er tilbage efter 47 år. I 1969 købte Fiat[/fiat] 50% af aktierne, og denne aktie steg til 90% i 1988. I 2016 sælger bilproducenten Fiat Chrysler (FCA) aktierne. Dette farvel var smertefuld for FCA, da Ferrari var en lukrativ del af gruppen. Da Ferrari sagde farvel, mistede Fiat Chrysler 37% af sin børsværdi.

IPO

Ferrari blev offentliggjort i oktober 2016. På det tidspunkt blev 10% af aktierne, der er ca. 17,2 mio. aktier, overført til New York Stock Exchange. Aktiekursen var 52 dollars på udstedelsestidspunktet. På den første trading day, steg aktiekursen til næsten 56 dollars. Udbyttet på IPO var $ 894,4 millioner dollar.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *