eToro pålidelighed: er eToro en scam?

eToro er en børsmægler, eller såkaldt broker, hvor man kan prøve mange tjenester gratis. På grund af dette spekulerer mange på, om eToro er en scam. I denne artikel undersøger vi, om det er sikkert at bruge eToro. På den måde kan du selv bestemme, om du synes, virksomheden er legitim.

Vores fund: er eToro en scam?

Vi undersøgte eToro grundigt og konkluderede at eToro er ikke en scam. eToro får undertiden et negativt image, fordi investorer begynder at handle uden at have tilstrækkelig viden. Investering er en risikabel aktivitet, som du kan miste en masse penge med. Men hvis du træffer de rigtige beslutninger, kan du opnå gode resultater med eToro.

Under alle omstændigheder tilrådes det ikke at investere en stor mængde penge direkte med eToro. Det er klogere at øve med demoen først. På den måde vil du opdage, hvordan softwaren fungerer, og du kan indbetale penge, så snart du er klar til det. Vil du prøve eToro gratis? Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis demo hos denne børsmægler:

76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.76% af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Er eToro reguleret?

Pålidelige brokers er normalt reguleret af en officiel institution. Finansielle tilsynsmyndigheder sikrer, at finansielle institutioner overholder reglerne. eToro overvåges af FCA, CySEC og ASIC. Vi har kontrolleret registreringerne, og eToro er faktisk registreret hos disse organer. Dette betyder, at virksomheden skal overholde strenge regler og ikke kan blive vild med dine penge.

Omfattende test

Vi testede platformen selv udførligt. eToro virker 100% legitim. Vi har deponeret penge hos eToro, åbnet et par positioner og fået pengene udbetalt igen. Alt dette gik glat. I sektionen for social handel så vi også nok tilfredse forhandlere. eToro er bestemt ikke en fidus. Vil du vide, hvad vi opdagede, da vi prøvede eToro’s platform? I vores omfattende eToro anmeldelse kan du læse alt hvad du behøver at vide:

Hvorfor siger folk, at eToro er en scam?

eToro ser ud til at være helt sikker og pålidelig. Alligevel hævder nogle mennesker, at eToro er en scam. Hvordan er det muligt? Nogle mennesker er ikke klar over, at du kan tabe penge ved at investere. Når du begynder at investere med eToro, står det tydeligt overalt, at du kan miste penge. Platformen tilbyder også forskellige muligheder, som du kan styre dine risici med. Med et stop loss kan du for eksempel forhindre, at dine tab stiger for meget. Du kan også når som helst trække penge fra din konto.

Alligevel ignorerer nogle mennesker advarslerne og begynder at spille på eToro. I stedet for først at lære at investere deponerer de straks penge og åbner tilfældige positioner. Dette vil helt sikkert føre til et stort investering tab på lang sigt. Nogle af disse tabte investorer bebrejder derefter børsmægleren.

Ønsker du at tage ansvar for dine handels resultater? Lær derefter straks, hvordan du investerer bedre i eToro med vores omfattende manual:

Risikoadvarsel eToro

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter med en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 76% af detailinvestorerne taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Spørg dig selv, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du kan bære den høje risiko for at miste penge.

Resultater fra fortiden er ikke en garanti for fremtidige resultater. Handelshistorik dækker de seneste 5 år og er måske ikke tilstrækkelig til at træffe en investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljeadministrations service, der tilbydes af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen udtalelser og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelig, ikke-enhedsspecifik information om eToro.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!