eToro gebyrer: hvor meget koster at investere eToro?

Før du begynder at investere med eToro, skal du sandsynligvis vide, hvor meget handel med eToro koster. På denne side beskriver vi, hvor dyrt det er at investere med eToro, så du kan træffe en informeret beslutning

En konto er 100% gratis

Åbning af en (demo) konto med eToro er 100% gratis. Selvom du ikke vil investere med rigtige penge, kan du bruge de professionelle værktøjer, der tilbydes af eToro. Du kan også deltage i det sociale netværk og gøre brug af forskellige analyser. Selvom du ikke vil investere med eToro, er det derfor attraktivt at åbne en demo. Brug knappen nedenfor for at åbne en gratis demo på eToro selv:

74 % af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.74 % af investorerne taber penge, når de handler med CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

eToro investering pricer

Ingen kommissioner på aktier

En stor fordel ved eToro er at du ikke betaler kommissioner for de aktier du køber. Vi har undersøgt dette, og det er sandt. På grund af dette kan du købe en aktie for et par dollars og tag fordel af den. Hos eToro kan du derfor opbygge en varieret portefølje selv med et små beløb.

Ingen administration gebyrer

Hos eToro betaler du ingen administration gebyrer. I nogle banker og mæglere betaler du for brugen af deres tjenester. For eksempel skal du betale en fast procentdel af service omkostningerne hver måned. Heldigvis er dette ikke tilfældet med eToro. Selvom du kopierer andre handlende eller følger professionelle porteføljer, betaler du ikke yderligere transaktionsomkostninger. Dette gør eToro til en attraktiv mulighed for investorer, der ønsker at handle passivt.

Øv bøv: du betaler omkostninger, når du hæver penge

Det er en skam, at du skal betale omkostningerne for at hæve penge på eToro. Disse omkostninger er ret lave: 5 dollars. Dette gør det imidlertid vanskeligere for folk med et lille handelsbeløb at opnå et positivt afkast. Når du indbetaler $200, mister du 2,5% i omkostninger for at få pengene tilbage fra din konto. Når du handler med større pengebeløb, falder denne procentdel. På papir virker beløbet lille, men i praksis kan det reducere dit afkast betydeligt.

Hvor høj er spread ved eToro?

Hos eToro betaler du også et såkaldt spread. Spread er forskellen mellem bud og tilbud pris. Disse transaktionsomkostninger beregnes af hver mægler. For eksempel kan du købe en aktie for $5 og sælge den for $4,98. Forskellen udgør de transaktionsomkostninger, du betaler.

Spread kan være forskellig for hvert investeringsprodukt. Ved writing øjeblik betaler du 0,78 $ for en Apple aktie, hvilket er 0,2%. Hvis du vil handle med Bitcoin, betaler du $ 71 i writing øjeblik, hvilket er 1%. På olie betaler du 5 cent pr. tønde i writing øjeblik, hvilket er 0,12%. Spread ændres konstant. Derfor er det altid klogt at kontrollere, om det spread, du skal betale, er acceptabelt for dig.

spread eToro

Spread er forskellen mellem køb & sælg pris

Hvor meget koster håndtag?

Det er også meget vigtigt at huske, at du betaler ekstra omkostninger, når du bruger håndtag. Disse ekstra omkostninger kalder vi også finansiering omkostningerne. Når du bruger håndtag, åbner du en større position med et mindre beløb. Mægleren låner dig derefter resten af pengene. Hvis du lukker stillingen samme dag, behøver du ikke betale ekstra omkostninger.

Dette er anderledes, når du lader stillingen være åben. Når du lader stillingen være åben en nat, betaler du renter på din stilling. Dette kaldes også nat præmien. Med eToro kan du straks se, hvor høj nat præmien er, og hvor meget du betaler pr. Dag. På denne måde kan du træffe en velovervejet beslutning om du vil handle med gearing.

På tidspunktet for skrivningen er nat præmien på EUR/USD på en lang position $ 0,000062. For guld er nat præmien 0,008153 $ pr. Dag og kun for China 50 indekset 0 $.

nat præmien eToro

Inden for softwaren kan du se nat præmien for hver effekt

Hvad er de minimale omkostninger?

At eToro, minimum costs are charged for different product categories. Below we briefly mention the minimum costs:

Hos eToro opkræves minimumsomkostninger for forskellige produktkategorier. Nedenfor nævner vi kort de minimale omkostninger:

  • Betalingsmiddel: minimums omkostninger er 1 pip.
  • Råmateriale: minimum omkostninger er 2 pips.
  • Indeks: minimum omkostninger er 100 pips.
  • Aktier & ETF’er: du betaler en præmie på 0,09% med CFD’er.

Omregnings omkostninger

En anden ulempe ved at investere med eToro er konvertering omkostninger. Konti kan kun afholdes med eToro i dollars. Hvis du overfører penge til en anden valuta, betaler du konverteringsomkostninger for at konvertere din egen valuta til dollars. For de mest anvendte valutapar beløber konverteringsomkostningerne sig til 50 kerner. Dette beløber sig til 0,0050 cent pr. Valutaenhed. For mere eksotiske par kan omkostningerne stige betydeligt.

Hvis du investerer med eToro, og dit land ikke bruger dollaren som standard, er du automatisk også udsat for valutarisiko. Dollaren kan miste sin værdi over for euroen. Selv med gunstige investeringsresultater kan du miste penge på denne måde. På samme tid kan du selvfølgelig også tjene penge, når dollaren bliver mere værd i forhold til din valuta.

Omkostninger ved inaktivitet

Det er vigtigt at bruge din eToro konto regelmæssigt. Hvis du ikke logger ind på din konto i 12 måneder, afholder du omkostninger for inaktivitet. Disse omkostninger er $10 pr. Måned. Ingen stillinger er lukket for at betale disse ekstra omkostninger. Du kan nemt undgå disse omkostninger ved at logge på mindst en gang om året. Hvis der ikke er nogen saldo på din konto, opkræves der ikke noget inaktivitetsgebyr.

Konklusion: er eToro billig?

eToro er bestemt et godt valg for den investor, der ønsker at handle med aktier uden provision. Det er dog vigtigt at tage omkostningerne ved at trække penge og konvertere valutaer i betragtning. Sidstnævnte er især skadeligt for investorer, der bruger en anden valuta end dollaren.

På trods af disse ulemper er eToro bestemt et godt valg for investoren med et lille til mellemstort handelsbudget.

eToro er en multi-aktiv investeringsplatform. Værdien af dine investeringer kan gå op eller ned.

Gearet og spekulativt produkt. Ikke egnet til alle investorer. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Kapitalen er i fare.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutninger.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af dine investeringer kan gå op eller ned. Din kapital er i fare.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter