Hvordan kan man købe Eldorado Gold aktier?

Har du lyst til at investere i virksomheden Eldorado Gold? Det er muligt! I denne artikel kan du læse, hvordan man køber Eldorado Gold aktier. Du kan også anmode om den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe Eldorado Gold aktier?

Guld er stadig meget populært, især i usikre tider. Du kan vælge at købe guld selv. En anden mulighed er at købe aktier i et selskab, der er centreret omkring guld. Har du lyst til at købe Eldorado Gold aktier? Du kan handle direkte med Eldorado Gold-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Er det klogt at investere i Eldorado Gold?

Om det er klogt at investere i Eldorado Gold aktier, afhænger stærkt af den økonomiske situation. Når der er stor usikkerhed om den økonomiske fremtid, kan det være smart at investere i en virksomhed, der beskæftiger sig med guld. Fortjenstmargenerne på varen vil derefter stige, så en virksomhed som Eldorado Gold får mere overskud.

Det er også vigtigt at holde øje med udviklingen af nye miner. For eksempel er Eldorado Gold ved at oprette et projekt i Skouries minen i Grækenland. Denne mine indeholder 140.000 ounce guld. De undersøger også en mine i Canada, der indeholder 150.000 ounce guld. Hvis det lykkes for Eldorado Gold at gøre krav på og udnytte denne nye mine, kan det øge virksomhedens rentabilitet. Dette kan være en god grund til at købe Eldorado Gold aktier.

Der er dog også vigtige sidenoter: for eksempel skal den græske regering være åben for at fortsætte deres samarbejde med Eldorado Gold. Byggeriets omkostninger ved en mine er også meget høje: omkostningerne løber op i hundredvis af millioner. Det er derfor tilrådeligt at sammenligne virksomheden med konkurrerende guldminer: nogle andre guldminer betaler udbytte, som kan gøre det til en mere attraktiv investering.

Om virksomheden Eldorado Gold

Eldorado Gold er en Canadisk producent af guld og uædle metaller. Virksomheden har over 25 års erfaring med at bygge og drive miner i Europa, Asien og Amerika. Virksomheden opererer over hele verden. Eldorado Gold har miner i Canada, Tyrkiet, Grækenland, Rumænien, Serbien og Brasilien. Virksomheden er involveret i alle facetter af minedrift: forskning, udvikling, produktion og minedrift. Virksomheden blev grundlagt i 1992 og har hovedkontor i Vancouver, Canada.

eldorado gold

Et decentraliseret virksomhed

Virksomheden består af en række decentrale forretningsenheder. Virksomheden har derfor kontorer i flere lande. Virksomhedens medarbejdere og ledelse stammer generelt fra det land, hvor kontoret er placeret.

Erhvervelser

Eldorado Gold har overtaget nogle virksomheder. I december 2011 annoncerede virksomheden købet af Europæisk fokuseret Canadisk mineselskab European Goldfield. Virksomheden blev opkøbt i Februar 2012. Købet bragte virksomheden i besiddelse af Certej minen i Rumænien og Stratoni minen i Grækenland.

I Maj 2017 annoncerede virksomheden at erhverve det Canadiske junior firma Integra Gold Corp. Dette opkøb blev gennemført i juni 2017. Købet bragte virksomheden i besiddelse af Lamarque Mine i Canada.

Tror du, at virksomheden vil foretage mere interessante opkøb i fremtiden? Dette kan bare påvirke kursen på Eldorado Gold aktien.

2015: skatteunndragelse

I 2015 hjalp Holland virksomheder med at unddrage sig skatter i Grækenland. For eksempel gjorde virksomheden Eldorado Gold brug af tomme Hollandske brevkasse virksomheder. Det er virksomheder, der ikke beskæftiger personale og blev oprettet udelukkende for at undgå skat. Renteindtægter fra et Græsk datterselskab flyttes til Barbados via det hollandske brevkasse selskab.

2017: produktion

I 2017 Eldorado Gold vil producere cirka 393.000 ounces guld. Ved udgangen af 2017 havde virksomheden en bevidst og sandsynlig guldreserve på cirka 17,3 millioner ounces. Den største guldmine i Tyrkiet udnyttes af Eldorado Gold. I Grækenland er virksomheden en af de største udenlandske investorer.

Eldorado Gold er en succesrig virksomhed

Hvorfor har virksomheden succes? Virksomheden har dedikerede og højtuddannede medarbejdere og arbejder sikkert og ansvarligt. Virksomheden har en portefølje af miner af høj kvalitet. Virksomheden har også langsigtede partnerskaber med samfundet i de lande, hvor virksomheden opererer. Synes du, det er smart at investere i Eldorado Gold?

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *