Hvordan kan man købe Domino’s Pizza aktier?

Pizzaer er tidløse : den succesfulde Dominos Pizza kan derfor være en interessant investering. I denne artikel vi ser på, hvordan vi kan købe Dominos Pizza aktier. Man kan også finde firmaets nuværende aktiekurs på denne side.

Hvordan kan man aktiv handle med Domino’s Pizza aktier?

Prisen på Dominos Pizza aktier kunne tage store spring. Man så det f.eks. under Korona Krisen i 2020. Fordi mange restauranter var nødt til at lukke, faldt selskabets konkurrence pludselig kraftigt. Flere og flere mennesker bestiller mad online, og denne tendens vil blive stærkere. Men Domino’s Pizza’ s aktier kan falde i værdi i fremtiden, hvis en negativ nyhedshistorie kommer ud.

Ved aktivt at spekulere over prisen på Dominos Pizza aktier kan man optimere de investeringsresultater, man opnår. For eks.med en short position det er mulig at opnå et positivt resultat i tilfælde af faldende priser. Et godt sted, hvor man kan aktiv handle med Dominos Pizza CFD aktier er Plus500. Har du lyst til at prøve muligheder gratis? Åbn så en demo konto direkte på Plus500:

Hvordan kan man købe Domino’s Pizza aktier?

Domino’s Pizza forsøger i stigende grad at innovere levering af pizza. De arbejder med såkaldte spøgelses køkkener ( ghost kitchens ): der er separat køkkener, hvor pizzaerne er lavet uden et spiseområde. Dette gør det muligt at øge kædens yderligere lave omkostninger. Virksomheden bruger endda robotter i nogle områder til at levere pizzaer!

Selskabet er også involveret i international ekspansion. Domino’s Pizza har allerede åbnet mange nye filialer i Kina, hvor der naturligvis er ekstra fortjeneste. En investering i Domino’s Pizza kan helt sikkert gå godt i det lange løb. En god børsmægler, hvor man kan købe aktierne, er eToro. I eToro betaler man ikke kommission, når man køber Domino’s Pizza aktier. Brug knappen nedenfor til at åbne en konto direkte med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er  Domino’s Pizza’s aktiekurs?

I grafen nedenfor kan man se, hvordan CFD aktiekursen på Domino’s Pizza har udviklet sig i den sidste periode. Brug knapperne til straks at åbne en ny handelsposition på aktien.

Om virksomheden Domino’s Pizza

Domino’s Pizza er et stort firma: de sælger mere end 90 millioner pizzaer hvert år. Virksomheden opererer i 60 lande og har over 10.000 filialer. Takket være den største pizza og mad ud af huset i verden er det let at bestille og modtage en pizza hjemme næsten overalt inden for en times tid. Selskabets hovedkvarter ligger i Ann Arbor Charter Township i Michigan.

Første udvidelse og navneændring

Domos Pizza blev grundlagt i 1960 af brødre Tom og James Monaghan. De overtog en eksisterende filial af en kæde af pizza restauranter i Ypsilanti i Michigan. For dette har de stillet og depositum på 500 dollars. De lånte også 900 dollars for at betale for opkøbet.

Mindre end otte måneder efter stiftelsen solgte Jakob sin andel i forretningen til sin bror, Tom. I 1965 købte Tom Monaghan to pizza restauranter i samme tilstand. Den oprindelige ejer af hans første restaurant brød sig ikke om at Tom også brugte navnet Dominick til sine nye restauranter. Tom besluttede på en af sine ansattes råd at ændre navnet på hans firma til Domino’s Pizza.

Buy Dominos Pizza shares

Tilbageslag og enestående vækst

Firmaet fik nogle tilbageslag. I 1968 blev hovedkontoret og distributionscentret ødelagt af en brand. I 1975 indgav en virksomhed en retssag mod Domino’s Pizza for at krænke Domino Sugars navn. Denne retssag blev vundet af Domino’s Pizza.

Trods disse tilbageslag voksede virksomheden med et enestående hastighed. I 1983 havde virksomheden f.eks. over 1000 filialer. Med omkring 12.000 filialer i 5.700 forskellige byer i 2017 er Domino nu et stort multinationalt selskab.

Domino’s Pizza Kina.

Domino’s Pizza har været aktiv i Kina siden 1995. Virksomhedens Kinesiske datterselskab er kendt som Domino’s Pizza China. I 2019 vil der være ca. 250 Domino’s Pizza China filialer i 9 byer i Kina. Det år var der omkring 100 og ca. 75 filialer i de Kinesiske byer i henholdsvis Shanghai og Beijing. I Kina gør kun slutningen 90% af ordrerne digitalt.

Leverings chauffører kan spores i realtid

I 2016 indførte Domino GPS sporing til sine Hollandske kunder. Scootere, cykler og biler fra Hollandske filialer af selskabet er udstyret med GPS sporing. Denne teknologi kan også anvendes af lederne af disse filialer. Dette giver dem mulighed for at analysere deres fremførings føres kørselsadfærd, hvilket vil forbedre sikkerheden. I 2015 viste denne teknologis forsøg i Australien og muligvis nedgang i antallet af ulykker blandt leverings chauffører.

I Hamborg, pizzaer leveres af en levering robot

Robotter kan levere pizzaer uafhængigt uden hjælp fra mennesker. I 2017 udsendte Domino’s Pizza de første robot i den Tyske af Hamburg. I øvrigt går de ansatte stadig med robotten. Robotten har et rum, der passer til fem pizzaer. Robotten kører med en hastighed på op til 6 kilometer i timen på fortovet. Med kameraerne og sensorerne kan den tilpasse sig forskellige forhold under kørslen.

Tror du, at disse robotter vil reducere Dominos Pizza’s leveringsomkostninger væsentligt i fremtiden? Så kan det være klogt at investere i selskabet ved at købe aktierne.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *