Investere i Dash: hvordan tjener du penge på handle med Dash?

Ligesom Bitcoin er Dash en såkaldt kryptovaluta. Dash kan være mindre kendt end bitcoin, men det gør ikke nødvendigvis den digitale valuta mindre interessant. Sammenlignet med bitcoin har Dash flere unikke fordele. Derudover er Dash også meget ustabil, og som investor kan du tag stor fordel af dette. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan investere i Dash ved enten at købe kryptovalutaen eller ved at handle den aktivt.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Dash?

På lang sigt kan kryptovaluta være en god investering. I betragtning af de alvorlige prisfald i 2017 skal du alligevel være forsigtig. Køb derfor kun en begrænset mængde Dash og sørg for, at du nøje overvejer det perfekte tidspunkt til at købe din kryptovaluta.

Flere og flere mennesker ser kryptovaluta som en god langsigtet investering. Nogle mennesker angiver at de betragter nye digitale valutaer, såsom bitcoin og Dash, for at være det nye guld. Når alt kommer til alt er disse digitale valutaer ofte uden for en centralbanks direkte kontrol, og de har også de nødvendige fortrolighed fordele. Dette gør digitale valutaer endnu mere attraktive som backup.

Du kan handle i Dash på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Dash ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Dash.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Dash.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Dash for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Dash blive købt på din konto!

Dash investing

Hvad adskiller Dash fra bitcoin?

Det er undertiden svært at finde ud af det gennem de mange kryptovaluta. Derfor vil vi kort diskutere de største fordele ved Dash versus bitcoin. En stor fordel ved Dash er, at bekræftelsen af en transaktion går gennem InstaSend betalingssystemet, og transaktionen godkendes inden for få sekunder. Med bitcoin kan det nogle gange tage timer, før en transaktion udføres.

Det er også vigtigt at nævne, at Dash tilbyder større fortrolighed end bitcoin. PrivateSend sikrer, at hele din historie forbliver privat. Som et resultat kan Dash muligvis være en endnu bedre kryptovaluta for at holde dine transaktioner sikre og skjulte.

Udover er det interessant, at Dash bruger master noder. Dette sikrer, at ikke kun disse miners som finder kryptovaluta belønnes. Andre agenturer, der sørger for opbevaring og validering af valutaen, belønnes også.

Endelig er det interessant at bemærke, at 10% af transaktionsomkostningerne går til en generel pot. Denne pot kaldes for Dash Treasury. Pengene i denne pulje bruges til at udvikle nye Dash projekter, hvilket betyder, at udviklingen af Dash er mindre relateret til de frivilliges ønske om at arbejde på det. Alle disse grunde gør Dash måske til en endnu mere interessant investering end bitcoin.

Fremtiden for Dash

Når du vil bestemme, om du skal købe eller sælge Dash, er det et spørgsmål om at holde øje med det generelle markeds følelse I 2017 var der en alvorlig krypto mønt prisstigning efterfulgt af et stort nedbrud. Efter styrtet ser det ud til, at Dash klarer sig godt igen.

Spørgsmålet er, om denne tendens vil fortsætte i 2020. Ved at timing dine investeringer godt kan du stadig opnå pæne overskud. Prisen på kryptovaluta er trods alt meget ustabil, og ved at købe Dash i det rigtige øjeblik kan du tjene godt overskud. Læs mere om investering i cryptocurrencies i denne artikel.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!