Hvordan kan man købe CVS Health aktier?

CVS Health er et stort konglomerat, der er aktivt på sundhedsområdet. Dens aktie ser ud til at fungere rimeligt godt, selv under middelmådige økonomiske omstændigheder. Investering i CVS Health aktier kan derfor bestemt betale sig. Men hvad er den bedste måde at købe CVS Health aktier på, og hvad er den nuværende aktiekurs?

Hvor kan man købe CVS Health aktier?

CVS Health har opbygget en stærk position, som kan gøre det attraktivt at købe CVS Health aktier. Det bedste sted at købe aktierne er hos en pålidelig børsmægler, der opkræver lave transaktionsgebyrer. Et godt eksempel på dette er eToro: hos eToro betaler du ikke fast kommissioner, så du ikke taber penge på høje transaktionsomkostninger. Brug knappen herunder til direkte at åbne en konto hos eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan kan man aktivt investere i CVS Health shares?

En god måde at aktivt handle i CVS Health aktier er at bruge CFD’er. Med CFD’er kan du spekulere i både prisstigninger og fald, og fordi du kan anvende gearing kan du også opnå et stort resultat med en lille sum penge. Med Plus500 kan du handle CFD aktie i CVS Health uden at betale kommission. Vil du prøve gratis og uden risiko med mulighederne med en demo? Brug derefter knappen til at åbne en konto med det samme:

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs for CVS Health?

Er du nysgerrig efter, hvordan aktiekursen i CVS Health udvikler sig? I grafen herunder kan du se til hvilken pris du kan købe og sælge CVS Health aktier:

Er det klogt at investere i CVS Health?

Når du køber CVS Health aktier, investerer du i en fleksibel og kraftfuld virksomhed. Detailbutikkerne i CVS Health er kun delvist ansvarlige for omsætningen: omkring 7 procent af indkomsten realiseres her. Virksomheden er også aktiv i Medicare-pakker og tilbyder forskellige sundhedstjenester.

En anden attraktiv grund til at købe CVS Health aktier er udbyttepolitikken. Fra 2008 til 2017 steg udbytte betaling med ikke mindre end 733%. Denne vækst kan naturligvis ikke altid fortsætte: især i økonomisk usikre tider. Ikke desto mindre har virksomheden opbygget en god position og ved, hvordan man skal reagere på markedet for sundhedsmæssige fordele. En investering i CVS Health er derfor absolut værd at overveje.

buy CSV Health shares

Om virksomheden CVS Health

Det Amerikanske virksomhed CVS Health, tidligere CVS Corporation eller CVS Caremark Corporation, er aktivt i sundhedsindustrien. Virksomheden ejer virksomhederne CVS Pharmacy, CVS Care Mark og Aetna.

CVS Pharmacy er en kæde af apoteker, CVS Caremark er apotekskompensationschef og Aetna er et sundhedsforsikringsselskab. CVS indvilligede i december 2017 i at erhverve Aetna for 69 milliarder dollars. Købet blev gennemført i november 2018. Dette Amerikanske selskab har hovedkontor i Woonsocket, Rhode Island.

Virksomhedens historie

Tre partnere grundlagde forbruger værdi butikker (CVS) i 1963. Brødrene Stanley og Sidney Goldstein og Ralph Hoagland byggede virksomheden af et moderselskab. Det moderselskab var Mark Steven, Inc., et firma, der hjalp detailhandlere med at styre deres produktionslinjer for sundheds- og skønheds produkter. I starten af virksomheden var det en kæde af sundheds og skønheds butikker, og et par år senere blev apoteker tilføjet.

Virksomheden sluttede sig til Melville Corporation for at muliggøre vækst og ekspansion. Dette firma ledede en række detailvirksomheder. I løbet af 1980’erne og 1990’erne oplevede virksomheden vækst. I 1996 forlod CVS Corporation Melville, som blev et selvstændigt selskab. På New York Stock Exchange blev selskabets aktier handlet som CVS.

Efter fusionen med Caremark Rx, et apoteks forvaltningsselskab, blev firmaets navn ændret til CVS Caremark Corporation. I 2014 blev det besluttet at fjerne tobaksvarer fra hylderne i CVS Pharmacy, hvorefter firmaets navn blev ændret til CVS Health. Virksomhedens aktiver omfatter CVS Pharmacy, CVS Caremark, CVS Specialty og detail klinikken MinuteClinic. Som du kan se, er der flere mærker under virksomheden, så risikoen spredes lidt mere. Dette gør en investering i CSV Health relativt sikrere.

En virksomhed involveret i samfundet og filantropi

CVS Caremark Charitable Trust blev grundlagt af virksomheden og finansierer initiativer inden for sundhedsvæsen, uddannelse og samfund inddragelse. Siden 1978 har CVS Samaritan Vans tilbudt gratis nedbruds hjælp til bilister og samfundet i mange byer. Disse hjælpe biler patruljerer motorveje. CVS Caremark Charity golfklub i Rhode Island har allerede indsamlet mere end 8 milliarder dollars til velgørenhed. Hvis du finder det vigtigt, at en virksomhed tager de andre interessenter i betragtning, kan det være en god idé at købe CSV Health aktier.

CVS Health satser på Covid-19

Virksomheden CVS Health meddelte i oktober 2020, at det vil ansætte cirka 15.000 mennesker. Disse mennesker vil blive indsat i kampen mod coronavirus. I marts 2020 havde virksomheden allerede annonceret planer om at ansætte 50.000 mennesker. Virksomheden, der også forventer en stigning i antallet af influenzatilfælde om vinteren, beskæftiger derfor mange mennesker i kampen mod coronavirus.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *