Hvordan kan man købe CVS Health aktier?

CVS Health er et stort konglomerat, der er aktivt på sundhedsområdet. Dens aktie ser ud til at fungere rimeligt godt, selv under middelmådige økonomiske omstændigheder. Investering i CVS Health aktier kan derfor bestemt betale sig. Men hvad er den bedste måde at købe CVS Health aktier på, og hvad er den nuværende aktiekurs?

Hvor kan man købe CVS Health aktier?

CVS Health har opbygget en stærk position, som kan gøre det attraktivt at købe CVS Health aktier. Har du lyst til at købe CVS Health aktier? Du kan handle direkte med CVS Health-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for CVS-Health-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for CVS-Health-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for CVS Health lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på CVS Health? Grafen nedenfor viser, hvordan CVS Health s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om CVS Health:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om CVS Health.

Analyse af CVS Health:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge CVS Health-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan CVS Health-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for CVS Health de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på CVS Health gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at CVS Health vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for CVS Health, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i CVS Health?

Når du køber CVS Health aktier, investerer du i en fleksibel og kraftfuld virksomhed. Detailbutikkerne i CVS Health er kun delvist ansvarlige for omsætningen: omkring 7 procent af indkomsten realiseres her. Virksomheden er også aktiv i Medicare-pakker og tilbyder forskellige sundhedstjenester.

En anden attraktiv grund til at købe CVS Health aktier er udbyttepolitikken. Fra 2008 til 2017 steg udbytte betaling med ikke mindre end 733%. Denne vækst kan naturligvis ikke altid fortsætte: især i økonomisk usikre tider. Ikke desto mindre har virksomheden opbygget en god position og ved, hvordan man skal reagere på markedet for sundhedsmæssige fordele. En investering i CVS Health er derfor absolut værd at overveje.

buy CSV Health shares

Om virksomheden CVS Health

Det Amerikanske virksomhed CVS Health, tidligere CVS Corporation eller CVS Caremark Corporation, er aktivt i sundhedsindustrien. Virksomheden ejer virksomhederne CVS Pharmacy, CVS Care Mark og Aetna.

CVS Pharmacy er en kæde af apoteker, CVS Caremark er apotekskompensationschef og Aetna er et sundhedsforsikringsselskab. CVS indvilligede i december 2017 i at erhverve Aetna for 69 milliarder dollars. Købet blev gennemført i november 2018. Dette Amerikanske selskab har hovedkontor i Woonsocket, Rhode Island.

Virksomhedens historie

Tre partnere grundlagde forbruger værdi butikker (CVS) i 1963. Brødrene Stanley og Sidney Goldstein og Ralph Hoagland byggede virksomheden af et moderselskab. Det moderselskab var Mark Steven, Inc., et firma, der hjalp detailhandlere med at styre deres produktionslinjer for sundheds- og skønheds produkter. I starten af virksomheden var det en kæde af sundheds og skønheds butikker, og et par år senere blev apoteker tilføjet.

Virksomheden sluttede sig til Melville Corporation for at muliggøre vækst og ekspansion. Dette firma ledede en række detailvirksomheder. I løbet af 1980’erne og 1990’erne oplevede virksomheden vækst. I 1996 forlod CVS Corporation Melville, som blev et selvstændigt selskab. På New York Stock Exchange blev selskabets aktier handlet som CVS.

Efter fusionen med Caremark Rx, et apoteks forvaltningsselskab, blev firmaets navn ændret til CVS Caremark Corporation. I 2014 blev det besluttet at fjerne tobaksvarer fra hylderne i CVS Pharmacy, hvorefter firmaets navn blev ændret til CVS Health. Virksomhedens aktiver omfatter CVS Pharmacy, CVS Caremark, CVS Specialty og detail klinikken MinuteClinic. Som du kan se, er der flere mærker under virksomheden, så risikoen spredes lidt mere. Dette gør en investering i CSV Health relativt sikrere.

En virksomhed involveret i samfundet og filantropi

CVS Caremark Charitable Trust blev grundlagt af virksomheden og finansierer initiativer inden for sundhedsvæsen, uddannelse og samfund inddragelse. Siden 1978 har CVS Samaritan Vans tilbudt gratis nedbruds hjælp til bilister og samfundet i mange byer. Disse hjælpe biler patruljerer motorveje. CVS Caremark Charity golfklub i Rhode Island har allerede indsamlet mere end 8 milliarder dollars til velgørenhed. Hvis du finder det vigtigt, at en virksomhed tager de andre interessenter i betragtning, kan det være en god idé at købe CSV Health aktier.

CVS Health satser på Covid-19

Virksomheden CVS Health meddelte i oktober 2020, at det vil ansætte cirka 15.000 mennesker. Disse mennesker vil blive indsat i kampen mod coronavirus. I marts 2020 havde virksomheden allerede annonceret planer om at ansætte 50.000 mennesker. Virksomheden, der også forventer en stigning i antallet af influenzatilfælde om vinteren, beskæftiger derfor mange mennesker i kampen mod coronavirus.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *