Hvordan kan man købe Cisco Systems Inc. aktier?

Cisco Systems er en stor og værdifuld Amerikansk producent af routere. Med en værdi på mere end 200 milliarder dollars kan en investering i denne kæmpe bestemt være interessant. I denne artikel vil vi diskutere, hvor og hvordan man køber Cisco aktier. På denne side kan du også finde den seneste Cisco aktiekurs.

Hvor kan man købe Cisco Systems aktier?

Det kan også være attraktivt at købe Cisco Systems aktier på lang sigt. Især hvis du tror på, at virksomheden kan øge sit salg ved at tag fordel af de nye teknologier. Hvis du vil købe Cisco aktier, er det bedst at gøre det hos en børsmægler, der ikke opkræver provision. Min favorit er eToro: Brug knappen til direkte at åbne en gratis konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan kan man aktivt investere i Cisco Systems?

Aktiv investering i en virksomhed som Cisco Systems sker i dag over internettet. Ved at åbne en konto hos en børsmægler kan du konstant købe og sælge Cisco aktier. På denne måde kan du også reagere på de mindre opadgående og nedadgående bevægelser af aktien.

Et godt sted, hvor du aktivt kan spekulere i kurs bevægelserne på Cisco Systems CFD aktier, er Plus500. Plus500 giver dig mulighed for at åbne positioner på både stigende og faldende priser. Vil du prøve gratis mulighederne med en ubegrænset demo? Brug knappen herunder til at åbne en demo med det samme:

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs for Cisco Systems?

Er du nysgerrig efter, hvordan kursen på CFD Cisco Systems udvikler sig? Grafen herunder viser dig den pris, du kan købe og sælge CFD Cisco aktier til:

Er en investering i Cisco Systems interessant?

En investering i Cisco Systems kan bestemt være interessant: Markedet for netværk vokser stadig, og virksomheden tilbyder solide produkter til dette marked. For eksempel leverer virksomheden produkter, der stiller de nyeste standarder som 400G, 5G og WiFi6 til rådighed. Virksomheder ønsker at opdatere deres system til disse nye standarder og skal derfor købe produkter fra udbydere som Cisco Systems Inc.

Virksomheden udvikler også nok nye produkter. For eksempel kom Cisco med Qwilt, som er en video streaming platform, og SecureX sikkerhedsprogrammet er også en succes. Da Cisco Systems allerede er stor, behøver du som investor ikke at forvente enorm relativ vækst. Men hvis du leder efter en relativt sikker og stabil investering, kan Cisco Systems Inc. være et godt valg.

Buy Cisco Systems shares

Om Cisco Systems

Det Amerikanske firma Cisco Systems specialiserede sig oprindeligt i routere. Nu producerer Cisco alle former for netværksudstyr til teleselskaber og store virksomheder. Netværksudstyr selskabet, der har opbygget et stærkt ry for netværksudstyr og netværksløsninger, fremstiller router, switches, firewalls og servere.

Virksomheden tilbyder også forskellige certificeringsprogrammer. Disse certificeringsprocesser gør det muligt for it fagfolk med speciale i et bestemt felt at bevise, at de har den nødvendige specifikke viden og færdigheder. Virksomheden er baseret i San Jose. Californien, i centrum af Silicon Valley.

Virksomhedens historie

Cisco Systems blev grundlagt i 1984 af Sandra Lerner og Leonard Bosack, der begge arbejdede i computer afdelingen på et universitet. En kollega til Leonard Bosack havde skrevet den software, der blev brugt på Stanford University til den såkaldte ‘blå boks’. Takket være denne multiprotocol router kunne edb -systemer fra Stanford University kommunikere med hinanden.

Bosack tilpassede softwaren skrevet af sin kollega. Der havde allerede været virksomheder, der havde udviklet og solgt en router før. Routeren udviklet af Cisco Systems var den første succesrige multi-protokol router, der tillod computere, der tidligere var inkompatible, at kommunikere med hinanden.

Fra midten af 1990’erne brugte computere IP-protokollen til at kommunikere med hinanden. Med introduktionen af produkter som modem adgang hylderne og kerne GS routerne blev Cisco Systems en vigtig spiller på dette marked. I begyndelsen af 2000 var selskabet med en markedskapital på 500 milliarder dollar det mest værdifulde selskab i verden.

For at vokse yderligere overtog virksomheden mange andre virksomheder. I perioden 1995-1996 blev 11 virksomheder overtaget. På denne måde erhvervede virksomheden alle former for produkter og talentfulde medarbejdere. Købet af Linksys i 2003, en populær producent af netværksudstyr, gav virksomheden en førende position på markedet for små kontorer og hjemmekontorer.

Cisco Systems har været noteret på Nasdaq børsen siden 1990.

Cisco Systems: kontroverser

I April 2001 blev der anlagt sag mod selskabet. Virksomheden blev anklaget for insiderhandel og vildledende aktiekøbere. Cisco nægtede alle påstande, men betalte over 90 millioner dollars for at bilægge sagen.

Cisco blev kritiseret for sit engagement i censur i Folkerepublikken Kina. Internet udstyret fra Cisco og andre netværks udstyrsleverandører blev angiveligt brugt af den kinesiske regering til at overvåge brugernes onlineaktiviteter og til at blokere websteder. Cisco hævder ikke at have tilpasset eller udviklet unikke filtrering funktioner, der ville tillade den kinesiske regering at blokere websteder.

Kontroverser og skandaler kan sætte Ciscos aktiekurs under pres. Det er derfor tilrådeligt at følge denne udvikling nøje, når man overvejer en investering i Cisco.

Cisco Systems advarer mod hackere

I 2018 meddelte Cisco Systems, at russerne havde inficeret mindst en halv million routere og lagerenheder med spionsoftware. Virksomhedens sikkerheds forskere er overbeviste om, at den russiske regering er involveret i denne spredning af ondsindet software. Programmet indeholder regler, der også er blevet brugt i tidligere cyberangreb på USA. Disse cyberangreb var også forbundet med den russiske regering.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *