Hvordan kan man købe Bacardi aktier?

Bacardi Limited er nu en stor Amerikansk privatejet familievirksomhed. Oprindeligt er det et Cubansk mærke af spiritus. Vi kender mærket primært på grund af den velkendte rom. Alligevel producerer og sælger drinks mærket også mange andre forskellige drinks. Vil du investere i dette velkendte drikkevarer firma? I denne artikel finder du ud af, hvad mulighederne er!

Hvordan kan man investere i Bacardi?

Det er endnu ikke muligt at investere i Bacardi. Bacardi’s aktie er ikke noteret på børsen. Virksomheden er i øjeblikket et privat firma. Vil du stadig investere i et drikkevarer relateret firma? Derefter kan du f.eks. vælge at investere i Heineken aktier. Har du lyst til at vide den bedste metode til køb af aktier? I vores special om køb af aktier finder du ud af, hvordan du kan gøre dette:

Om Bacardi

Bacardi er bedst kendt for sin rom. Ud over rom leverer virksomheden gin, vodka og blandede drikkevarer. Virksomheden ejer også mærket Cazadores tequila. Virksomheden har i øjeblikket mere end 200 mærker og mærker. De mere end 200 millioner flasker, som virksomheden sælger årligt, produceres 29 steder. Disse flasker sælges i mere end 150 lande. Bacardi Limited har hovedkontor i Hamilton, Bermuda.

Køb Bacardi-aktier

Grundlæggelsen og de tidlige år for Bacardi

Bacardi blev grundlagt på Cuba af Don Facundo Bacardi Masso. I 1862 lykkedes det ham at skabe klar rom. Hans rom tiltrækker opmærksomhed. Rom vinder flere præmier med hensyn til smag og kvalitet. Don Facondos sønner spiller alle en vigtig rolle i familievirksomheden.

I 1900 åbnede Bacardi en filial i Barcelona, Spanien. Dette gør virksomheden Cubas første multinationale. Kort tid senere blev en filial i New York åbnet. Dette efterfølges af en filial i New York. Takket være denne placering kan virksomhedens fremtid sikres, som det senere vil blive tydelig.

Bacardi og Fidel Castro

1960’erne er sorte sider i virksomhedens historie. Fidel Castros diktatoriske regime overtager alle virksomheder. Der beslaglægges ejendomme som fabrikker og andre vigtige genstande. Heldigvis undlader regimet Bacardi mærket.

På Cuba bærer rom ikke længere navnet Bacardi. En Bacardi rom er en Havana Club. Familien formår at flygte med båd og bosætte sig i Bermuda. Der åbnes nyt hovedkvarter. Det besluttes kun at handle med leverandører uden for Cuba. På denne måde formår familievirksomheden at begrænse Fidel Castros indflydelse på den daglige drift.

Drikke varemærker erhvervet af Bacardi

Virksomheden formåede at vokse ved at udvide sit produktsortiment og ved at overtage virksomheder. I 1993 var der en fusion mellem Bacardi Limited og Martini & Rossi S.p.A. Dette italienske firma producerer Martini Vermouth. Købet af Martini gjorde det muligt for Bacardi at opbygge et stærkt netværk i Europa. Bacardi overtog også andre drikkevarer mærker, såsom Bombay Sapphire Gin og Eristoff Vodka.

Nogle fakta om Bacardi

Mere end 8 millioner Bacardi Rum-cocktails drikkes hvert år. Ikke mindre end 228 Bacardi-cocktails drikkes hvert sekund. En Bacardi-rom er perfekt, hvis den indeholder 6 isterninger. Logoet for Bacardi-mærket er en flagermus. Hvorfor? I 1862, da virksomheden blev grundlagt, stod flagermusen for godt helbred og for renlighed og lykke i familier.

Inger Bacardi aktier

Bacardi er et privat firma. Derfor kan der ikke foretages nogen investering i Bacardi-aktier. Der kan være en børsintroduktion i fremtiden. En børsintroduktion er kun mulig, hvis virksomhedens ejere ønsker det. En børsintroduktion i 2003 blev annulleret, fordi ejerne kom i kamp.

Når virksomheden bliver børsnoteret, giver vi dig besked!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *