Hvordan kan man købe ASR Netherlands aktier?

Det Nederlandske forsikringsselskab ASR Nederland er et børsnoteret forsikringsselskab. Har du lyst til at investere i dette forsikringsselskab ved at købe aktier? I denne artikel vi kommer til at diskutere hvordan man investerer i ASR. Du kan også finde den sidste ASR aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe ASR aktier?

Har du lyst til at købe ASR Netherlands aktier? Du kan handle direkte med ASR Netherlands-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for ASR Netherlands aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for ASR Netherlands aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på ASR?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på ASR udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i ASR kan købe og sælge.

ASR Company Information

Nedenfor kan du se ASR vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se ASR aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad består ASR virksomheden af?

En del af den Nederlandske forsikringskoncern ASR er mærkerne a.s.d., de Amersfoortse, European Verzekerings, Ardanta og Ditzo. Dette forsikringsselskab, som er et af de største forsikringsselskaber i Nederlandene, tilbyder sine kunder en bred vifte af forsikrings og opsparings, investerings og bank opsparingsprodukter. Virksomheden kan f.eks. tegne skadesforsikring, livsforsikring, indkomstforsikring og begravelsesforsikring. Virksomhedens hovedkontor ligger i Utrecht.

Virksomhedens historie

Virksomhedens historie begynder i 1720. På det tidspunkt blev Maatschappij ter Diskontering en de Belening oprettet. I lang tid var dette selskab det næststørste forsikringsselskab i verden, efter Lloyd’s of London. Efter erhvervelsen af European Insurance and Amersfostrese af City of Rotterdam koncernen blev ASR Insurance Group oprettet i 1997. Denne forsikringskoncern blev overtaget af Fortis i 2000. Fortis tilbød 3,1 mia. USD for alle ASR aktier, hvilken skabte forsikringsselskabet Fortis ASR i 2003.

I 2008 stødte Fortis på større problemer. Selskabet blev nationaliseret, og Fortis enheden Fortis Corporate Insurance blev solgt separat. ASR, som ikke var en del af den, fortsatte under navnet ASR Insurance, et navn, der blev ændret til a.s.r. i 2013.

ASR bliver offentlig

I juni 2016 blev ASR offentliggjort. Den Nederlandske Stat solgte derefter 60 mio. aktier. I januar 2017 solgte den Nederlandske Stat yderligere 20,4 mio. aktier. De resterende aktier blev solgt af den Nederlandske Stat i april 2017 og i september 2017. Med et samlet omsætning på 3,8 mia. EUR havde den Nederlandske Stat opnået en lille fortjeneste, fordi der på tidspunktet for nationaliseringen af Fortis i 2008 blev betalt 3,65 mia. EUR for aktierne.

Involveret i uger politiske affære

ASR var også involveret i denne uger politiske affære. Den investering forsikring, som de forsikrede havde tegnet, var kompleks og forholdsvis dyr. Efter en indfrielse vil der blive udbetalt 780 mio. EUR til forsikrede personer, der har eller har haft en investeringspolitik på hvilket som helst af følgende selskaber: ASR, De Amersfoortse, Falcon, Interlloyd Leven, VSB Leven, AMEV, City of Rotterdam og Woudsend.

Der blev anlagt sag mod ASR af Vereniging Woekerpolis for at undersøge pengeafpresning. Denne retssag blev vundet af ASR i 2019. Retten fandt, at selskabet havde fremlagt til at muliggøre oplysninger om omkostningerne og farerne ved deres finansielle produkter. Ifølge retten var pengeafpresning politikerne ikke “mangelfulde”, men ASR havde i nogle tilfælde overdækkede administrationsgebyrer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *