Hvordan kan man købe Adobe Inc. aktier?

Adobe er et innovativt selskab, som helt sikkert kan være en investering værd. Investorer, som var der for tidligt, opnåede en forrentning på næsten 1500% om 10 år. At en investering i Adobe kan virke godt, er tydelig: Men hvordan kan man købe Adobe aktier?

Hvor kan man købe Adobe aktier?

Adobe er naturligvis kendt for Photoshop og Illustrator: Begge softwarepakker er stadig meget populære. Men Adobe ‘s succes standser ikke her, f.eks. har Adobe lanceret Adobe dokumentet Cloud, hvormed brugerne nemt kan skabe dokumenter via internettet. Disse former for nye softwareudviklinger passer godt sammen med den tendens, der gør, at arbejde fra hjemmet bliver mere og mere populært.

Har du lyst til at købe Adobe aktier? Du kan handle direkte med Adobe-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Adobes aktiekurs?

Adobes aktiekurs bevæger sig konstant. Tjek diagrammet, og find ud af, om CFD prisen på Adobe aktier er steget igen:

Om virksomheden Adobe

Det Amerikanske multinationale selskab Adobe Inc. fokuserede på at skabe multimedie- og kreativitet softwareprodukter lige fra begyndelsen. I dag fokuserer virksomheden også på at skabe digital markedsføring software. Velkendte produkter, som virksomheden har skabt, omfatter Adobe Flash, Acrobat Reader, Portable Document Format (PDF) og Adobe Creative Cloud. Selskabet har hovedkvarter i San Jose i Californien.

Virksomhedens historie

Stifterne af Adobe Inc. er John Edward Warnock og Charles Gheske. De havde forladt Xerox PARC-firmaet for at bruge deres tid på at udvikle og sælge PostScript-programmeringssproget. I december 1982 grundlagde de Adobe Inc. PostScript blev tilladt anvendt i Apples LaserWriter printere, efter at Apple udstedte en licens i 1985. Dette bidrog til revolutionen i desktop publishing.

I dag har Adobe, en virksomhed med over 21000 ansatte på verdensplan i 2019, udviklings operationer i byerne Newton, New York, Minneapolis, Leah, Seattle og San Francisco i USA og i byerne Noida og Bangalore i Indien.

Adobe aktie køb

Erhvervet virksomhed

Adobe overtog jet firmaet Macromedia i december 2005. Efter denne overtagelse blev virksomhedens produktsortiment udvidet til at omfatte ColdFusion, Dreamweaver og Flash. Tror du, at denne erhvervelse tilføjer værdi til Adobes forretning? I så fald kan det være interessant at købe Adobe aktier.

En aktie med en god fremtid

Adobe er fokuseret i stigende grad på e-handel og online markedsføring. Dette sker ved hjælp af kunstig intelligens (kunstig intelligens AI). AI of Adobe hjælper virksomhederne med at forbedre deres resultater inden for markedsføring. Ved at reagere på kunstig intelligens kan Adobe sikkert få et lift på det forskud, som AI laver. Desuden vokser e-handel: Dette kunne være en god grund til at investere i Adobe-aktier.

Adores tilbyder tjenester til konvertering af papirdokumenter til digitale dokumenter. Der tilbydes også tjenester, som gør det muligt at underskrive dokumenter online. Efterhånden som flere og flere virksomheder arbejder på at arbejde hjemmefra, vil efterspørgslen efter disse tjenester stige.

Det forhold, at Adobe i stigende grad fokuserer på online markedsføring og væksten i at arbejde fra hjemmet, sikrer, at der er meget potentiale i dette selskabs aktier i de kommende år. En investering i Adobe kan derfor gå godt.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *