Hvordan kan man købe UnitedHealth Group aktier?

Har du lyst til at investere i verdens største virksomhed inden for sundhedssektoren? Så kan det være attraktivt at købe UnitedHealth Group-aktier. På denne side vil vi diskutere den bedste måde at investere i UnitedHealth Group-aktier på, og du kan også konsultere den seneste aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe eller investere i UnitedHealth-aktier?

Sundhedspleje bliver vigtigere og vigtigere, især med den stærkt aldrende befolkning. Dette kan naturligvis gøre en investering i en virksomhed som UnitedHealth meget interessant.

Har du lyst til at købe eller investere i UnitedHealth aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i UnitedHealth-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for UnitedHealth lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på UnitedHealth? Grafen nedenfor viser, hvordan UnitedHealths aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om UnitedHealth:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om UnitedHealth.

Analyse af UnitedHealth:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge UnitedHealth-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan UnitedHealth-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for UnitedHealth de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på UnitedHealth gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at UnitedHealth vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for UnitedHealth, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om UnitedHealth Group

UnitedHealth Group Incorporated er en sundhedsvirksomhed. Denne non-profit virksomhed har hovedkvarter i Minnetonka, Minnesota. Denne virksomhed tilbyder sundhedsprodukter og forsikringer. Denne virksomhed, som havde en omsætning på 242,2 mia. dollars i 2019, er den største sundhedsvirksomhed i verden målt på omsætning. UnitedHealthcare tegner sig for 80 % af virksomhedens omsætning. I 2020 vil virksomheden være placeret på 7. pladsen på Fortune 500-listen.

Virksomhedens afdelinger

Virksomheden UnitedHealthcare består af fire divisioner:

  • UnitedHealthcare Employer and Individual tilbyder sygesikringsordninger og tjenester til store arbejdsgivere.
  • UnitedHealthcare Medicare and Retirement tilbyder sundheds- og velfærdsydelser til personer på 65 år og derover.
  • De statslige programmer betjenes af UnitedHealthcare Community and State. Disse statslige programmer giver økonomisk dårligt stillede og medicinsk dårligt stillede mennesker adgang til sundhedsydelser.
  • UnitedHealthcare Global betjener 6,2 millioner mennesker med medicinske faciliteter. De fleste mennesker bor i Chile, Brasilien, Colombia og Peru. De mennesker, som selskabet betjener med medicinske faciliteter, bor også i 130 andre lande.

Virksomhedens historie

Richard Taylor Burke grundlagde Charter Med Incorporated i 1974, en privat virksomhed med hovedsæde i Minnetonka, Minnesota. For at reorganisere virksomheden blev UnitedHealth Corporation grundlagt i 1977. Dette selskab, som blev moderselskab for Charter Med, skulle forvalte Minnesotas nyoprettede Physicians Health Plan..

Gennem sit datterselskab Diversified Pharmaceutical Services begyndte UnitedHealth Care at administrere apoteker honorarer i 1988. Dette datterselskab forvaltede både apoteks- og postapoteksydelser.

I 1994 blev datterselskabet Diversified Pharmaceutical Services solgt til SmithKline Beecham for 2,3 milliarder dollars. I forbindelse med en reorganisering i 1988 blev selskabet et holdingselskab for de uafhængige selskaber UnitedHealthcare, Ovations, Une Prise, Specialized Care Services og Ingenix. Selskabets navn blev ændret til UnitedHealth Group.

UnitedHealth_shares

Udvidelse af hjemmeplejen for mødre og forbedring af sundheden

I november 2020 indgik United Health Foundation et partnerskab med Any Baby Can. Dette partnerskab med Any Baby Can, en Texas-baseret organisation. Partnerskabet blev etableret for at forbedre hjemmeplejen for mødre og forbedre sundheden for prænatale risikobørn og deres mødre i Austin, Texas, og de omkring liggende samfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *