Hvad er ulemperne ved Bitvavo?

Selv om Bitvavo-udvekslingen har mange fordele, er der også nogle få ulemper. I denne artikel vil vi diskutere de største ulemper ved at handle med kryptovalutaer på Bitvavo.

Ulempe 1: begrænsede muligheder

En stor fordel ved Bitvavo er platformens brugervenlighed. På den anden side er antallet af muligheder mere begrænset i forhold til f.eks. Binance. På Bitvavo kan du ikke handle med gearede produkter eller spekulere i faldende priser.

Den avancerede trader tilbyder flere muligheder for den aktive trader. Folk, der er professionelt involveret i handel, er dog bedre tjent med at vælge Binance. Klik her for at åbne en konto hos denne krypto børs.

Ulempe 2: det er svært at få et overblik over dine resultater

På Bitvavo kan du overvåge udviklingen i din portefølje og dine køb og salg pr. krypto. Det er dog ikke muligt at følge dit samlede overskud eller tab i et overskueligt overblik.

Når du bruger Bitvavo, skal du derfor holde styr på dine resultater på en smart måde. Når du ikke gør det, er det nemt at miste overblikket.

Bitvavo-trades

Du kan se dine køb og salg på Bitvavo, men ikke dine resultater i et overskueligt overblik

Ulempe 3: begrænset udbud af kryptovalutaer

Sammenlignet med konkurrenterne er udbuddet af kryptovalutaer hos Bitvavo stadig begrænset. Bitvavo arbejder hårdt på at forbedre dette: de har for nylig tilføjet mange populære kryptovalutaer som Dogecoin og Binance Coin til platformen.

For de fleste mennesker vil udvalget hos Bitvavo være tilstrækkeligt. Men hvis du vil handle med mere eksotiske altcoins (der er tusindvis af dem), skal du muligvis have konti hos flere udbydere.

Ulempe 4: kan ikke træffes pr. telefon

Den sidste ulempe ved Bitvavo er, at du ikke kan tale direkte med en person over telefonen. Dette er ikke nødvendigvis en stor ulempe, da du nemt kan nå dem via e-mail eller via live chat-funktionen.

Vil du læse mere om Bitvavo?

Vil du gerne læse mere om krypto børsen Bitvavo? I den Bitvavo anmeldelse Jeg diskuterer i detaljer, om det er klogt at handle med kryptovalutaer hos Bitvavo. Du kan også læse i detaljer, hvordan Bitvavos handelsplatform fungerer her.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *