Hvordan kan man købe Ubisoft aktier?

Ubisoft er en kendt udvikler af computerspil. Studiet blev engang startet af fem brødre og voksede fra Frankrig til en international virksomhed med mange filialer over hele verden. Ved at investere i Ubisoft investere du direkte i en af de største virksomheder i spilindustrien. Men hvad er den bedste måde at købe Ubisoft aktier på? Og hvad er den nuværende aktiekurs på Ubisoft aktien? På denne side kan du læse alt om det!

Hvor kan man købe eller investere i Ubisoft-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Ubisoft aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Ubisoft-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Ubisoft lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Ubisoft? Grafen nedenfor viser, hvordan Ubisofts aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Ubisoft:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Ubisoft.

Analyse af Ubisoft:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Ubisoft-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Ubisoft-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Ubisoft de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Ubisoft gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Ubisoft vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Ubisoft, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at købe Ubisoft aktier?

Før du kan beslutte dig for, om det er smart at købe Ubisoft aktier, er det tilrådeligt at undersøge spilmarkedet nøje. Spil bliver mere og mere komplekse, og de store spil selskaber konkurrerer om gamerens opmærksomhed. Ubisoft skal derfor konstant udgive nye, kreative titler for fortsat at præstere godt.

At investere i spillemarkedet kunne være en god idé: i 2025 forventes hele markedet at være det til en værdi af over 250 milliarder USD. Markedet vokser stadig stærkt, og flere og flere mennesker bliver fantastiske gamere. Gaming er derfor ikke længere kun noget for nørder.

Før du investere i Ubisoft, bør du undersøge, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til konkurrenterne. På den måde kan du afgøre, om det er smart at købe Ubisoft aktier.

Om virksomheden Ubisoft

Det Franske firma Ubisoft Entertainment hed tidligere Ubisoft. Denne store virksomhed er en udvikler og udgiver af computerspil. Dette firmas hovedkontor ligger i Montreuil. Størrelsesmæssigt er denne uafhængige virksomhed den tredjestørste udgiver af computerspil i Europa og den tredjestørste i USA. I verden, hvis Japan er ekskluderet, er det den fjerdestørste virksomhed i spilindustrien. Virksomheden har 20 afdelinger i 16 lande.

En virksomhed med mange udviklingsstudier og filialer

Ubisoft Entertainment har udviklingsstudier og afdelingskontorer i Rotterdam, London, Paris, Abu Dhabi, Barcelona, Odessa, San Francisco, Shanghai, Singapore og andre. Hvert år etableres eller erhverves nye udviklingsstudier og filialer.

Tror du, at denne internationale ekspansion vil bidrage til Ubisofts succes? I så fald kan det være smart at købe Ubisoft aktier.

Ny undersøgelse af præstations opsamling i Toronto

Det nye præstations opsamling studie, som åbnede i 2012, dækker et areal på 750 kvadratmeter. Mange computerspil blev udviklet i dette studie. Teknologien udvikler sig konstant, hvorfor et nyt, ultramoderne studie blev åbnet i 2019. Dette nye studie gør det muligt at opnå et højere kvalitetsniveau. Endnu flere spændende og bedre spil kan skabes til gamere.

Historien om Ubisoft Entertainment

Virksomhedens historie begynder i 1986, da fem brødre grundlagde virksomheden Ubisoft. Virksomheden var beliggende i byen Carentoir i Frankrig. Brødrene gik straks i gang med at udvikle computerspil, og der blev indgået aftaler med andre computerspil udviklere. Gennem aftaler med virksomheder som Electronic Arts kunne brødrene distribuere de computerspil, de udviklede, i hele Frankrig.

I slutningen af 90’erne lykkedes det Ubisoft at sælge spillene i andre lande. Computerspillene blev solgt i Tyskland, Storbritannien og USA.

Redstorm Entertainment, en succesrig Amerikansk udgiver af computerspil, blev en del af Ubisoft i 2000. Navnet på det Franske firma blev Ubisoft Entertainment.

Det første spil af Ubisoft

Det første officielle spil udgivet af Ubisoft var Zombi. Zombi er et overlevelses-gyserspil i førsteperson, hvilket betyder, at du ser direkte gennem øjnene på den centrale helt. Spillet foregår i London, hvor du skal overleve et zombie udbrud.

Vækst med Red Storm

Virksomheden Ubisoft er vokset ved at overtage andre parter. Et eksempel på en udvikler, de købte, var Red Storm Entertainment. I 2000 blev denne virksomhed en del af Ubisoft. Spil, der efterfølgende blev udviklet, omfatter Tom Clancy’s Splinter Cell og Prince of Persia.

Det er klogt at holde et vågent øje med eventuelle overtagelser fra Ubisoft virksomheden. Hvis du mener, at en overtagelse bidrager positivt til virksomhedens resultater, kan det være klogt at købe Ubisoft aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *