Hvordan kan man købe Total aktier?

Total er et af de større globale olieselskaber. Dette Franske firma forsøger også at finde mere energieffektive alternativer. I denne analyse af Total læser du alt, hvad du skal vide, før du investerer i virksomheden. På denne side kan du også nemt se, hos hvilke mæglere du kan købe Total aktier mod lave gebyrer. Er du nysgerrig efter den seneste pris på virksomheden? Du kan også finde Totals nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe eller investere i Total-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Total aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Total-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Total lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Total? Grafen nedenfor viser, hvordan Totals aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Total:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Total.

Analyse af Total:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Total-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Total-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Total de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Total gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Total vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Total, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvordan kan du købe Total aktier?

Har du tillid til det Franske olieselskab Total, og vil du købe Total-aktier? I denne del af artiklen vil vi diskutere, hvordan du kan begynde at investere i Total-aktier som nybegynder.

Du køber Franske aktier som Total hos en online børsmægler. En børsmægler er en virksomhed, der gør det muligt at købe og sælge aktier. Kunne du tænke dig at vide, hos hvilken børsmægler du kan investere i aktier? Så tag et kig på vores oversigt over bedste børsmæglere:

Efter du har oprettet en konto hos en børsmægler, kan du nemt finde aktien ved at bruge søgefeltet. Udfyld virksomhedens navn (Total) og brug købsknappen for at åbne en aktieposition. Når du vil investere i Total har du normalt to muligheder:

  • Marked ordre: med en markedsordre køber du aktien direkte til den nuværende pris.
  • Limit ordre: med en limit ordre køber du aktien til en fast pris.

Selv efter du har købt Total aktier, er det vigtigt at holde øje med situationen. Overvåg for eksempel olieprisen og se, hvordan olieproducenten klarer sig i forhold til konkurrenten. Har du tjent nok med din investering i Total? Så kan det være klogt at tage sin fortjeneste ved at sælge aktierne.

Om virksomheden Total

Total er et stats uafhængigt olieselskab. Virksomheden har hovedkontor i Paris og har produceret olie og gas i næsten et århundrede. Inden for olie og gasproduktion er Total den fjerdestørste virksomhed i verden. I dag er Total også aktiv inden for vedvarende el og energi..

Analyse af Total aktier

Før du investerer i Total aktier, er det vigtigt at analysere aktien nøje. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at prisen på Total er stærkt forbundet med prisen på råolie olie. Når prisen på råolie stiger, kan virksomheden tjene mere. Totals aktiekurs og prisen på råolie har derfor en positiv sammenhæng. Det siger sig selv, at Totals forretningsdrift også spiller en vigtig rolle i den ultimative kursudvikling på aktien.

Det er også klogt at studere Totals grønne energipolitik nøje. I fremtiden vil fossile brændstoffer blive mindre og mindre populære. Først når Total kommer med nye innovationer, vil de være i stand til at fastholde en stærk position i en fjern fremtid. Tror du på, at det vil lykkes Total at følge med tiden? Så kan du bestemt overveje at købe Total-aktier.

Det er også vigtigt at holde godt øje med den politiske situation. Tænk for eksempel på forholdet mellem Total og Iran. I Iran kan vi finde den tredjestørste gasreserve i verden. Spændinger i regionen kan så have en negativ indvirkning på virksomhedens resultater.

På længere sigt forventes efterspørgslen efter olie at fortsætte med at stige. Efterhånden som økonomien vokser, stiger efterspørgslen efter energi. Hvis efterspørgslen stiger med lige udbud, vil dette have en positiv effekt på den samlede aktiekurs på lang sigt. Det er vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning, før du køber Total-aktier.

Stryker af Total aktier

Inden du begynder at købe Total aktier, vil du sikkert gerne vide, hvad virksomhedens styrker er. En god pointe ved Total er, at produktionen er godt spredt over forskellige regioner. En del af råolien producerer for eksempel i Nigeria og en anden del i Norge, hvilket begrænser produktions risici. Trods alt kan problemer i en region løses i en anden.

En anden stærk pointe ved Total aktien er, at de er fremragende til at anvende de nyeste teknikker, som gør dem i stand til at arbejde effektivt. Som følge heraf er det mindre sandsynligt, at Total-aktien falder i værdi, når efterspørgslen efter olie falder. De kan absorbere en del af det tabte overskud ved at spare omkostninger.

Totals konkurrenter

Det er vigtigt at holde godt øje med Totals konkurrenter. Sammenlign hvordan Total klarer sig sammenlignet med sine konkurrenter. På den måde sikrer du dig, at du køber den rigtige aktie. Men hvad er Totals største konkurrenter?

  • Royal Dutch Shell: Royal Dutch Shell er Totals største konkurrent.
  • ExxonMobil er baseret i Amerika og opnår også en enorm omsætning.
  • BP er en UK baseret virksomhed med en betydelig årlig omsætning.
  • Chevron fungerer ikke så godt som Total og er beliggende i USA.

Samarbejde

Samarbejde er altid vigtigt for en virksomhed. De kan være en god kilde til information og kan generere yderligere indtægter. Total arbejder i øjeblikket med Samsung og forsyner dem med olie til den kemiske sektor. Virksomheden har også arbejdet med PSA i mere end 50 år: Total er den eneste leverandør af smøremiddel til PSA’s fabrikker. Nye samarbejder kan booste Totals aktiekurs. Før du køber Total aktier, er det smart at undersøge de fremtidige planer for Total.

Historien om Total

CFP (Compagnie Française des Pétroles) blev oprettet i 1924. Olien blev derefter produceret i Mellemøsten. Gennem årene er Total blevet et velkendt navn i den internationale verden. I 1985 blev navnet på virksomheden CFP Total ændret til Total i 1991. I dag er Total aktiv i mere end 130 lande.

Total og bedre energi

Totals medarbejdere er alle forpligtet til at generere bedre energi. Deres service og produkter hjælper kunder over hele verden. Totals produkter skal være sikre, effektive og effektive. Total ønsker at give mennesker over hele verden billig, pålidelig og ren energi. Virksomhedens mål er derfor at blive både den mest ansvarlige og den vigtigste leverandør af energi.

Total ønsker at fortsætte med at vokse

Total sigter mod at øge den samlede olie og gasproduktion med 5% hvert år frem til 2022. I 2017 steg olie og gasproduktionen med mere end 20%. Virksomheden starter løbende nye projekter. Tror du, at Totals nye projekter vil bidrage til fremtidige driftsresultater? I så fald kan det være klogt at købe Total aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *