Hvordan kan man købe Peugeot Citroën aktier?

Peugeot er et uundværligt Fransk bilmærke. Historien om denne familievirksomhed går tilbage til 1810. Ikke desto mindre har de fulgt med tiden, og virksomheden har interessante planer for fremtiden. At købe Peugeot Citroën aktier kan derfor være en interessant investering. I denne artikel kan du læse, hvor du skal investere i Peugeot & tage et kig på den seneste aktiekurs.

Hvor kan man købe eller investere i Peugeot-aktier?

Peugeot Citroën reagerer på energiomstillingen ved at lancere nye elbiler. Virksomheden har også en ambitiøs plan, hvormed de håber at erobre det Amerikanske marked. Tror du, det vil lykkes denne Franske virksomhed at erobre nye markeder?

Har du lyst til at købe eller investere i Peugeot aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Peugeot-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Peugeot lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Peugeot? Grafen nedenfor viser, hvordan Peugeots aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Peugeot:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Peugeot.

Analyse af Peugeot:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Peugeot-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Peugeot-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Peugeot de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Peugeot gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Peugeot vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Peugeot, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det smart at investere i Peugeot Citroën?

Afhængigt af det økonomiske klima kan det bestemt være interessant at investere i Peugeot Citroën aktier. En stærk side ved virksomheden er dens forskellige strategiske partnerskaber. De arbejder f.eks. med Ericsson at sætte 5G-køretøjer op og med Tata Motors også at kunne sælge køretøjer i Indien.

Virksomheden har opbygget en stærk position i Frankrig og Europa og opnår stabile resultater. Det er naturligvis tilrådeligt at holde godt øje med den generelle økonomiske situation: Når økonomien ikke klarer sig godt, køber folk færre biler, og det kan så være klogt at vente med at købe Peugeot Citroën-aktier.

Efterhånden som virksomheden spreder sine risici mere og mere, bliver en investering i virksomheden stadig mere attraktiv. For eksempel har Peugeot Citroën opbygget en stærk position i Kina og i Sydøstasien, som er stærke vækstmarkeder. Det er også godt at nævne, at virksomheden innoverer godt og for eksempel arbejder med elbiler. En veltimet investering i Peugeot Citroën aktier kan derfor slå godt ud.

Om virksomheden Peugeot

Peugeot har produceret biler i mange år. Peugeot er en del af PSA-koncernen, som også omfatter mærkerne DS, Citroën, Opel og Vauxhall. Peugeot er PSA’s største mærke. PSA er noteret på Euronext i Paris og indgår også i CAC 40-indekset.

I 2016 annoncerede PSA sine planer om at udvide betydeligt ved at opkøbe andre bilproducenter. De ønsker også at komme ind på nye markeder ved at udvide til Indien, Amerika, Canada og Asien. Virksomheden har hovedkvarter i Paris, hvorfra der skal køres salg af knap fire millioner biler. Det gør den til den tredje største bilproducent i Europa lige efter Renault.

Peugeots historie

Peugeot startede som en familievirksomhed i 1810 med produktion af kaffemøller og cykler. I 1858 føjede de løven til Peugeots logo og i 1889 blev Peugeots første bil produceret: en damp trehjulet cykel. I 1896, efter en familiestrid, blev bilafdelingen oprettet. Peugeot er helt klart et bilmærke, der har eksisteret længe.

Internationale priser

Peugeot har modtaget adskillige internationale priser for sine køretøjer: For eksempel var Peugeot bilen Årets Bil i Europa. Peugeot har også udviklet bilen med det laveste CO2-udslip i Europa. Peugeot er derfor et pålideligt mærke, hvis ældre modeller fra 1960’erne stadig kører i Afrika og Cuba.

Er du sikker på, at de nye biler også vil være meget pålidelige? I så fald kan du bestemt overveje at investere i Peugeot. Foretag først en god analyse af konkurrenterne for at afgøre, om investering i Peugeot faktisk er den rigtige beslutning.

El og hybridbiler

Peugeot er ikke blind for verdens trends, og de er derfor begyndt at udvikle hybridbil modeller. Virksomheden producerer også fulde elbiler, der yderligere reducerer CO2-udledningen.

El-kørsel er bedre for miljøet, og forbrugernes efterspørgsel efter elbiler er stigende. På grund af diesel skandalen (fra Volkswagen) miljøvenlig kørsel tog ekstra fart, især nu hvor mange virksomheder ikke længere tillader dieselbiler i deres flåde.

Tror du, at Peugeot vil kunne vokse yderligere med de energieffektive modeller? I så fald kan det være klogt at købe Peugeot aktier.

Peugeots ambitioner

PSA annoncerede i 2019, at de vil vende tilbage til Amerika i 2026. Målet er sat, men det vil selvfølgelig kræve en del forberedelse. Med ankomsten af nye modeller vil der også være flere muligheder for en god start. Hvis det lykkes Peugeot at få fodfæste i Amerika, vil de kunne opnå højere profit. Så kan Peugeot-aktien stige. Dette kan derfor være en god grund til at investere i Peugeot ved at købe aktierne.

Batterier og Total-Peugeot joint venture

Peugeot og Total vil arbejde sammen om at producere batterier til elbiler. Denne beslutning blev taget i januar 2020 og kunne bestemt være et smart strategisk træk. Total har masser af viden og tilstrækkelige ladepunkter til elbiler. I 2030 er målet at producere en million batterier, som mange elbiler kan produceres med.

Total ønsker at investere 5 milliarder i programmet og i 2021 vil de starte et pilotanlæg i Frankrig, hvor der skal investeres 200 mio. Totals andel i selskabet skal falde fra halvdelen til en tredjedel. Tror du, at dette samarbejde vil bidrage til Peugeots resultater? I så fald kan det være klogt at købe Peugeot aktier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *