Hvordan kan man købe Louis Vuitton (LVMH) aktier?

Næsten alle kender Louis Vuitton : Virksomhedens produkter er ofte forfalskede, og 18 % af alle falske produkter, der findes, bærer mærkenavnet. Virksomheden er børsnoteret som LVMH, fordi den også indeholder Moët & Chandon, som er en luksus champagne mager, og Hennessy, der er cognac producent. Vil du investere i det succesrige LVMH? I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man bedst køber Louis Vuitton aktier.

Hvor kan man købe eller investere i Louis Vuitton-aktier?

Samlet set stiger forbruget mere og mere, og middelklassen kan godt lide den dyrere mode. Emerging markets, såsom Kina, har et voksende salgsmarked, som kan gavne virksomhedens rentabilitet. Virksomheden overtager også jævnligt andre luksusmærker: Et eksempel på dette er opkøbet af Tiffany & Co for et beløb på 16,2 mia.

Tror du, at Louis Vuittons strategi vil fortsætte med at skabe merværdi for aktionærerne i fremtiden?

Har du lyst til at købe eller investere i Louis Vuitton aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Louis Vuitton-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Louis Vuitton lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Louis Vuitton? Grafen nedenfor viser, hvordan Louis Vuittons aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Louis Vuitton:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Louis Vuitton.

Analyse af Louis Vuitton:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Louis Vuitton-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Louis Vuitton-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Louis Vuitton de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Louis Vuitton gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Louis Vuitton vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Louis Vuitton, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Louis Vuitton

Louis Vuitton Malletier, almindeligvis forkortet til Louis Vuitton (LVMH), er et velkendt Fransk mærke, der fremstiller kufferter, tasker, tøj og tilbehør. En sand klassiker er Louis Vuitton taske fra 1932, og også legendarisk er monogrammet af dette tøjmærke introduceret af Georges Vuitton i 1996. Dette monogram består af bogstaverne L og V. flettet sammen mod en brun baggrund. Virksomhedens hovedkontor er i Paris.

Virksomhedens historie

I 1849 grundlagde håndværkeren Louis Vuitton virksomheden opkaldt efter ham. Han specialiserede sig i Paris i at lave håndtasker, kufferter og tilbehør. Virksomheden fusionerede i 1987 med champagne producenten Moët Chandon. Denne champagneproducent havde allerede overtaget cognac producenten Hennessy i 1975. Disse tre virksomheder udgør tilsammen holding gruppen Louis Vuitton Moët Hennessy. Virksomheden er noteret som LVMH på børsen i Paris.

Designeren Marc Jacobson, der var tilknyttet virksomheden som kunstnerisk leder i 16 år, var ansvarlig for virksomhedens tøjlinje og tilbehør. I 1997 blev en første dametøj kollektion designet af Jacobson lanceret. I 2000 blev en herretøj linje, også designet af Jacobson, lanceret.

Et ofte forfalsket mærke

Louis Vuitton har et billede som statussymbol. Derfor er det et af de mest forfalskede mærker i modeverdenen. I 2004 var 18 % af det verdensomspændende beslaglagte forfalskede tilbehør Louis Vuitton mærket tilbehør. Virksomheden beskæftiger særlige efterforsknings organer og advokater for at udrydde forfalskning. Krænkere retsforfølges gennem domstole rundt om i verden. 50 % af virksomhedens kommunikation budget bruges til at bekæmpe forfalskning af artikler produceret af virksomheden.

Moderselskabets overskud Louis går op i røg i 2020

LVMH, moderselskabet til blandt andet luksusmærket Louis Vuitton, har set en stor del af sit overskud gå op i røg i første halvdel af 2020. Nedlukningerne efter udbruddet af COVID-19 resulterede i, at langt færre produkter blev solgt sælges af virksomheden. LVMH måtte lukke sine butikker i flere lande på grund af corona foranstaltningerne.

I de første seks måneder af 2020 faldt omsætningen med mere end 27 %. Overskuddet faldt endnu mere kraftigt end omsætningen. Et overskud på EUR 3,3 milliarder blev opnået i første halvår af 2019. I første halvår af 2020 var overskuddet kun €522 millioner.

De største tab var i USA og Europa. Salget i Asien viser nu en opadgående tendens igen.

Som aktiv investor kan du også drage fordel af negativ udvikling. Det kan du for eksempel gøre ved at åbne en short position på aktien. Du kan også vælge at købe Louis Vuitton aktier til den lavere pris.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *