Hvordan kan man købe L’Oréal aktier?

L’Oréal er et velkendt skønheds og kosmetikmærke med oprindelse i Frankrig. Chancerne er, at du har brugt et produkt fra denne store virksomhed på et eller andet tidspunkt. Vidste du, at det er muligt at investere i L’Oréal aktier? I denne artikel diskuterer vi, hvordan man investerer i denne virksomhed. Du kan også se L’Oréals aktiekurs her.

Hvordan køber man L’Oréal-aktier?

Har du tro på L’Oréals fremtid? Så kan det være smart at købe aktierne! Glem ikke at lave en omfattende analyse først. Du kan f.eks. bruge grundlæggende eller teknisk analyse at afgøre, om det er klogt at investere i aktien. Du kan også se, hvordan L’Oréal klarer sig i forhold til konkurrenterne.

Hvis du så beslutter dig for at købe L’Oréal-aktier, skal du bruge en børsmægler. En børsmægler er en virksomhed, der køber og sælger aktier for sine kunder. eToro er et eksempel på en pålidelig børsmægler. Du kan købe alle slags aktier her uden at betale kommission. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto direkte hos eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvor kan man købe eller investere i L’Oréal-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i L’Oréal aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i L’Oréal-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for L’Oréal lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på L’Oréal? Grafen nedenfor viser, hvordan L’Oréals aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om L’Oréal:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om L’Oréal.

Analyse af L’Oréal:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge L’Oréal-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan L’Oréal-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for L’Oréal de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på L’Oréal gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at L’Oréal vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for L’Oréal, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

L’Oréal, virksomheden

Det Franske firma L’Oréal er aktiv inden for skønhedspleje og kosmetik. Der tilbydes produkter til hudpleje, hårpleje, hårfarve, solbeskyttelse, eau de toilette, parfume og make-up. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Clichy, Frankrig. Virksomhedens omsætning opnås i Vesteuropa, Nordamerika og resten af verden. Hver region står for omkring en tredjedel af det samlede salg.

Skabelsen af L’Oréal

L’Oréals grundlægger er den Franske kemiker Eugéne Schueller. I 1909 udviklede han farve skyllemidler til håret. Han solgte disse favre veske til frisører i Paris. Hans innovative hårfarveprodukter var en succes: snart blev resten af Frankrig erobret. Han registrerede sit firma den 31. juli 1919. Hans firma havde det lange navn Société Française de Teintures Inoffensives pour Cheveux. Heldigvis valgte han senere at ændre navnet til L’Oréal.

Virksomheder opkøbt af L’Oréal

L’Oréal styrke sin position i USA i 1995. Det gjorde de ved at overtage det Amerikanske kosmetikmærke Maybelline New York. For dette opkøb blev der betalt $660 millioner. Dette beløb inkluderer den $150 millioner gæld, som Maybelline havde på det tidspunkt. Efter opkøbet havde L’Oréal en markedsandel på 20% i USA, hvilket ikke gjorde det til markedsleder. Procter & Gamble har den største markedsandel i USA.

L’Oréal købte den kendte kosmetikkæde The Body Shop i 2006. For dette opkøb betalte virksomheden 950 millioner Euro. Ved opkøb er det altid klogt at tjekke, om de vil bidrage til det fremtidige driftsresultat. Hvis du tror, det vil have en positiv indflydelse på virksomhedens resultater, kan det være klogt at købe L’Oréal aktier.

Virksomhedens aktiviteter

På hvilke områder er virksomheden aktiv? Virksomheden er hovedsageligt aktiv inden for udvikling, produktion og salg af skønhedspleje og kosmetik. Der bruges meget tid og penge på udvikling af nye produkter. I 1950 arbejdede 100 kemikere med forskning. Dette tal voksede til 1.000 i 1984 og 4.000 i 2020. Dette repræsenterer store investeringer. For eksempel brugte virksomheden over 850 millioner euro på nye udviklingen i 2016.

Når du overvejer en investering i L’Oréal, kan det være klogt at holde øje med udviklingen som denne. Er virksomhedens produkter vellidt? Så kan det være klogt at investere i L’Oréal aktier.

På hvilke områder er virksomheden aktiv? Virksomheden er hovedsagelig aktiv inden for udvikling, produktion og salg af skønhedspleje og kosmetik. Der bruges meget tid og penge på udvikling af nye produkter. I 1950 arbejdede 100 kemikere med forskning. Dette tal voksede til 1.000 i 1984 og 4.000 i 2020. Dette repræsenterer store investeringer. For eksempel brugte virksomheder over 850 millioner euro på nye udviklingen i 2016.

Når du overvejer en investering i L’Oréal, kan det være klogt at holde øje med udviklingen som denne. Er virksomhedens produkter vellidt? Så kan det være klogt at investere i L’Oréal aktier.

L’Oréal aktier

L’Oréal aktier er noteret på Paris Stock Exchange. Selskabet kan også findes i CAC 40-indekset over de 40 vigtigste Franske selskaber noteret på Paris-børsen. Bettencourt Meyers-familien er selskabets største aktionær med 33% af aktierne. 23 % af aktierne ejes af det Schweiziske selskab Nestlé.

Hvordan blev Bettencourt-familien den største aktionær? Eugéne Schueller døde i 1957. Han overlod både sit firma og sin formue til Liliane, sin eneste datter. Hun tilbragte ikke resten af sit liv med at ligge på stranden: Hun ydede også et vigtigt bidrag til virksomhedens ekspansion og gjorde den til den mega gruppe, den er i dag.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *