Hvad er Bitvavo?

Er du ikke sikker på, hvad Bitvavo er? Så er du kommet til det rette sted! Her kan du se, hvad Bitvavo er, og hvordan du selv kan handle på denne børs.

Hvad er Bitvavo?

Bitvavo er den største og billigste krypto børs baseret i Holland. Bitvavo er aktiv i hele Den Europæiske Union og accepterer også internationale kunder.

En kryptobørs er et sted, hvor du kan veksle fiat penge til kryptovaluta såsom Bitcoin eller Ethereum. Det er helt gratis at åbne en konto hos Bitvavo. Når du åbner en konto hos Bitvavo ved hjælp af knappen nedenfor, betaler du også absolut ingen transaktionsgebyrer på dine første 1000€:

Hvad kan du gøre hos Bitvavo?

Du kan bruge Bitvavo til hurtigt at købe kryptovalutaer. Hos Bitvavo er det muligt at sætte penge ind på din konto ved hjælp af bankoverførsel eller iDEAL. Du kan derefter konvertere dine hårdt tjente euro til en af de over 150 kryptovalutaer, der tilbydes.

En af fordelene ved Bitvavo er de lave omkostninger: disse er aldrig højere end 0,25 %!

Alt i en løsning

En stor fordel ved Bitvavo er, at det er en alt-i-en-løsning til kryptovalutaer. På en måde kan du betragte Bitvavo som din bank, men udelukkende for kryptovalutaer.

Du kan bruge din konto hos Bitvavo til at handle med kryptovalutaer. Det er også muligt at opbevare dine kryptovalutaer hos Bitvavo og holde en saldo der.

Bitvavo-platformen er pålidelig: de gør alt, hvad de kan, for at gøre udvekslingen så sikker som muligt. Klik her for at læse, hvordan Bitvavo sikrer sin pålidelighed.

Hvem står bag Bitvavo?

Bitvavo blev grundlagt i 2017 af Jelle de Boer og Tim Baardse. I mellemtiden er virksomheden vokset betydeligt, og dens hovedkvarter ligger på Herengracht 250. Vil du gerne komme i kontakt med Bitvavo? Så kan du sende en email til: contact@bitvavo.com.

Vil du gerne vide mere om Bitvavo?

På Invester.info kan du finde flere artikler, der kan hjælpe dig på vej med Bitvavo:

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *