Hvad er fordelene ved Bitvavo?

Overvejer du at købe bitcoins og andre kryptovalutaer hos Bitvavo? I denne artikel vil vi diskutere de største fordele ved Bitvavos handelsplatform. Er du også nysgerrig på ulemperne ved Bitvavo? Så læs denne artikel.

Har du ikke en konto hos Bitvavo endnu? Åbn en konto nu gratis, og betal ingen transaktionsgebyrer på dine første 1000 € transaktioner:

Fordel 1: lave transaktionsgebyrer

En stor fordel ved at købe og sælge Bitcoins og andre kryptovalutaer hos Bitvavo er de lave transaktionsgebyrer. Hos Bitvavo betaler du aldrig mere end 0,25% i gebyrer, og denne procentdel kan falde endnu mere, når du handler store mængder.

Er du nysgerrig om Bitvavos gebyrstruktur? Så læs denne artikel og se, hvordan gebyrstrukturen hos Bitvavo fungerer.

Fordel 2: handel fra så lidt som 5 euro

Kryptoer er tilgængelige for alle hos Bitvavo. Det er muligt at købe bitcoins for et beløb på €5. Dette giver dig mulighed for at købe kryptoer med jævne mellemrum (f.eks. hver måned) for et lille beløb.

Fordel 3: pålidelig udveksling

Bitvavo gør alt, hvad der står i deres magt, for at beskytte dine krypto aktiver. For eksempel er Bitvavos wallets forsikret op til et beløb på 255 millioner euro. Fordi du handler med et Hollandsk firma, der er registreret hos den Hollandske bank, kan du være sikker på, at firmaet skal opfylde strenge krav.

I vores artikel om pålidelighed af Bitvavo vil vi diskutere dette mere detaljeret.

Fordel 4: brugervenlighed

En anden stor fordel ved Bitvavo er platformens brugervenlighed. Nogle krypto børser gør køb og salg af bitcoins unødigt kompliceret. Hos Bitvavo kan du faktisk købe bitcoins med få klik.

Bitvavo-platform

Fordel 5: tjene penge med staking

En anden fordel ved Bitvavo er, at det giver dig mulighed for at tjene penge ved at satse. Med staking får du med jævne mellemrum renter over dine kryptoer. Hos Bitvavo kan denne staking give op til 10.

Fordel 6: faglig støtte

En anden fordel ved Bitvavo er deres rækkevidde. Du kan nå Bitvavos support team via deres live chat og e-mail. Deres support er tilgængelig på flere sprog, såsom Engelsk, Hollandsk, Fransk og Tysk.

Vil du læse mere om Bitvavo?

I denne Bitvavo-anmeldelse kan du læse alt, hvad du behøver at vide om handel med kryptovalutaer med Bitvavo. Du kan også læse Bitvavo-manualen: der diskuterer vi i detaljer, hvordan køb og salg af kryptoer fungerer.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *