Hvordan kan man købe Carrefour aktier?

Har du lyst til at investere i Carrefour ? Ved at købe Carrefour aktier investerer du i Europas største detailvirksomhed. Men hvordan opstod Carrefour, og hvordan udvikler aktiekursen sig? På denne side finder du alle de informationer, du skal bruge for at købe Carrefour aktier.

Hvor kan man købe eller investere i Carrefour-aktier?

En investering i en kæde som Carrefour kan være interessant. En stor fordel ved supermarkeder er, at folk altid bliver ved med at spise, selv i økonomisk dårlige tider. Som følge heraf kollapser supermarked aktier ofte mindre under en økonomisk krise. Ikke mindre, selv når du køber Carrefour aktier, skal du nøje analysere virksomhedens stærke og svage sider.

Har du lyst til at købe eller investere i Carrefour aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Carrefour-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Carrefour lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Carrefour? Grafen nedenfor viser, hvordan Carrefours aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Carrefour:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Carrefour.

Analyse af Carrefour:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Carrefour-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Carrefour-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Carrefour de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Carrefour gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Carrefour vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Carrefour, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Carrefour

Carrefour SA, der er baseret i Frankrig, er hovedsageligt aktiv i detailsektoren. Dets Franske navn betyder “korsvej”. Carrefour driver et netværk af hypermarkeder, supermarkeder, dagligvarebutikker, cash-and-carry-grossister, e-handels tjenester og hard discount butikker.

Ved udgangen af 2018 ejede Carrefour 1.384 hypermarkeder med Carrefour som varemærke. Det ejer også 3.319 supermarkeder med mærkenavnene Market og Bairro ved udgangen af 2018. Andre aktiviteter i 2018 omfatter administration af et netværk af 7.029 dagligvarebutikker, 1.379 Cash&Carry butikker, grossister og butikker, der sælger elektronik.

Fordi Carrefour driver forskellige typer butikker og ejer forskellige mærkenavne, kan en investering i virksomheden være særlig interessant. Når du køber Carrefour aktier, bliver du straks medejer af alle disse virksomheder.

Carrefour er nummer 1 og nummer 2

Carrefour er aktiv i mere end 30 lande. Carrefour er nummer 1 i Europa og nummer 2 på verdens plan. Den vigtigste del af virksomhedens omsætning opnås i Frankrig (46,9%). Resten af omsætningen opnås i Europa (27,7%), Latinamerika (18,2%) og Asien (7,2%). Denne geografiske spredning gør Carrefour til en mere interessant investering.

Fordi Carrefour ikke kun er aktiv i Europa, er risikoen mindre. Salgets fokus er klart i Europa, men nye vækstmarkeder kan føre til yderligere vækst i fremtiden. Dette kan være en god grund til at investere i Carrefour ved at købe deres aktier.

Carrefours historie

Carrefour-gruppen blev grundlagt i 1958. De tre Franske grundlæggere havde deltaget i en række detail seminar i USA. I 1960 blev den første lokale butik åbnet i Frankrig, i byen Annecy. Denne første butik lå tæt på en korsvej.

Det første (Europæiske) hypermarked blev åbnet i 1963 i Sainte-Genevíève-des-Bois. Et hypermarked er et stormagasin og et stort supermarked i ét.

I april 1976 startede Carrefour med produits libres. Carrefour solgte 50 fødevarer som olie, pasta og kiks i umærkede pakker. Prisen på disse umærkede fødevarer er meget lavere, hvilket gør dem til en attraktiv mulighed for den prisbevidste forbruger.

Carrefour fusionerede i 1989 med Promodès, et selskab, der dengang var kendt som Continent. Denne gruppe af Franske detailhandlere var en af hoved konkurrenterne på det Franske marked.

I dag fokuseret Carrefour på foranstaltninger til bedre spisning. Eksempelvis har virksomheden fokus på at reducere madspild og udvikle økologiske produkter. Tror du, at disse socialt ansvarlige forretningsstrategier kan bidrage til at opnå bedre resultater? Så kunne det være interessant at købe Carrefour aktier.

Risici ved at investere i Carrefour

Aktie Markedsanalytikere er ikke udelukkende optimistiske med hensyn til Carrefour aktien. Ifølge de seneste tal falder Carrefours markedsandel ikke yderligere. Det er dog ikke nok til, at analytiker er optimistisk. Analytikerne nævner følgende risici:

Virksomheden har i årevis lidt under dårlige markedsforhold. Antallet af kunder er faldende. Desuden er præstationen i non-food-segmentet skuffende.

Som følge af at operere i mange lande lider virksomheden af valutaudsving.

At købe Carrefour aktier er derfor bestemt ikke uden risiko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *