Bitvavo wallet: hvordan fungerer Bitvavo wallet?

Hos Bitvavo har du mulighed for at gemme dine kryptoer i deres online wallet. Men hvad er en wallet, og hvordan kan du overføre kryptoer til din wallet?

Hvad er en wallet?

En wallet gemmer kryptovalutaer. Hver wallet har en unik adresse: Du kan bruge denne adresse til at modtage kryptovalutaer.

Har du en wallet med Bitvavo?

Hos Bitvavo har du adgang til flere wallets. Når du køber en kryptovaluta, er du ikke forpligtet til at opbevare den på en ekstern wallet. Bitvavo er vært for wallets for hver enkelt kryptovaluta. Dette giver dig mulighed for at administrere alle dine kryptovalutaer online.

Hvor kan du finde din wallet adresse?

Du kan finde adressen på din Bitvavo wallet ved at navigere til den kryptovaluta, du vil købe. Tryk derefter på indbetaling (deposit) knappen i kryptovalutaen.

Deposit-Bitvavo-wallet

Du vil derefter se adressen på din wallet. Send din krypto til denne adresse for at tilføje den til din online wallet. Bemærk: wallet adressen er forskellige for hver enkelt kryptovaluta. Derfor skal du altid dobbelttjekke, om din wallet er korrekt.

Hvis du sender krypto til den forkerte adresse, kan du miste hele beløbet.

Hvorfor er mine kryptoer ikke kommet ind i min Bitvavo wallet endnu?

  • Under behandling: transaktionen er blevet sendt og er allerede bekræftet mindst én gang i blockchain-netværket. Det kan tage et par minutter til timer, før du kan se krypto’erne på din konto.
  • Kontrol: Bitvavo skal kontrollere alle transaktioner for at opfylde den Hollandske banks krav. Er transaktionen stadig under inspektion? Kontakt venligst Bitvavo på: support@bitvavo.com.
  • Godkendt: kryptovalutaerne er ankommet sikkert i din Bitvavo wallet.

Der er flere årsager til, at en kryptovaluta ikke kommer ind i din tegnebog. Det er vigtigt, at du bruger den korrekte tegnebog, når du sender kryptovaluta til Bitvavo: Du kan ikke sende Bitcoins til en Ethereum-adresse.

For nogle kryptovalutaer er det også nødvendigt at angive en ekstra beskrivelse (f.eks. EOS og XRP). Uden det krævede transaktions-ID vil kryptoen ikke ankomme i din tegnebog.

Du skal også betale tilstrækkelige gebyrer til minearbejderne for at verificere din krypto transaktion. Hvis du ikke gør dette, vil transaktionen ikke blive inkluderet i en blok, og krypto’erne vil ikke ankomme.

Har du brug for hjælp med din transaktion? Så kontakt Bitvavo ved at sende dem en e-mail: support@bitvavo.com.

Gør brug af en hardware wallet

Bitvavo gør alt, hvad de kan, for at holde dine kryptovalutaer så sikre som muligt. I denne artikel kan du læse om de sikkerhedsforanstaltninger, de anvender.

Men især når det drejer sig om store beløb, kan det være klogt at tage sagen i egen hånd. Det kan du gøre ved at opbevare dine krypto’er i en cold wallet. En cold wallet er ikke forbundet til internettet, hvilket gør det svært for hackere at stjæle dine kryptoer.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *