Bitvavo vs Binance: hvilken krypto børsmægler er bedst?

I denne omfattende sammenligning vil vi undersøge, hvilken kryptobørs der er bedst: Bitvavo eller Binance. Dette giver dig mulighed for at beslutte, hvilken krypto børsmægler du vil begynde at handle Bitcoins og andre kryptoer med.

Ønsker du at teste Bitvavo og Binance?

Vil du selv finde ud af, om du kan lide Bitvavo eller Binance? Du kan åbne en gratis konto hos disse børser med det samme:

Hos Bitvavo betaler du via linket ovenfor midlertidigt ingen transaktionsgebyrer på dine første 1000 euro i transaktioner!

Kryptovalutaer, der er tilgængelige for handel: Bitvavo vs Binance

Hos Bitvavo kan du handle med mere end 150 forskellige kryptovalutaer. Alle kendte kryptovalutaer kan handles hos Bitvavo, herunder Bitcoin, Ethereum og Dogecoin. Bitvavo analyserer konstant markedet og tilføjer jævnligt nye, relativt stabile altcoins til sin platform. En fordel ved denne tilgang er, at du ikke let finder en krypto scam-mønt på platformen.

Hvis du foretrækker at handle med eksotiske altcoins, er Binance det bedste valg. Binance tilbyder betydeligt flere handelsmuligheder end Bitvavo. Nogle aktive handlende kan lide at købe ukendte mønter i håb om, at de vil stige kraftigt i værdi.

Hos Binance er krypto tilbuddet mere omfattende, men hos Bitvavo er der mere kontrol.

Omkostninger: Er Bitvavo eller Binance billigere?

Hos Bitvavo betaler du aldrig mere end 0,25 % i transaktionsgebyrer. Hvis du handler med store beløb, kan dit transaktionsgebyr endda falde til 0%. For den mindre erhvervsdrivende er gebyret dog 0,25%: dette er tilfældet, når du handler for mindre end 100.000€ om måneden. Klik her for at læse mere om gebyr strukturen hos Bitvavo.

Omkostningerne er klart lavere hos Binance: de maksimale omkostninger, du betaler der, er 0,1 %. På Binance falder transaktionsomkostningerne også, når du handler meget. Du kan også reducere dine transaktionsgebyrer yderligere ved at købe Binance-mønter.

Begge kryptobørser er billige, men Binance er klart den billigste. Hvis du ønsker at begynde at handle aktivt, er Binance et bedre valg. Hvis du kun ønsker at købe kryptoer sporadisk for at holde dem på lang sigt, er Bitvavo også et godt valg.

Software: Binance vs Bitvavo

En vigtig del af en kryptobørs er naturligvis softwaren. Hos Bitvavo benytter du dig af en brugervenlig webtrader. På grund af det enkle design kan selv en nybegynder hurtigt finde og købe kryptovalutaer.

Binances handels software er mere kompliceret: menuerne er ret omfattende, hvilket kan gøre Binances software ret overvældende, især for begyndere. Til gengæld er der dog mange ekstra muligheder.

Hvilken softwarepakke der er bedst, afhænger meget af dine personlige præferencer. Hvis du ønsker at handle aktivt, bør du måske vælge Binance. Hvis dette ikke er dit mål, er Bitvavo måske den bedste løsning.

Pålidelighed: Bitvavo vs Binance

Med hensyn til pålidelighed vinder Bitvavo klart: Der er simpelthen ikke så meget kendt om Binance. Jeg var endda i stand til at besøge Bitvavos kontor, hvor de forklarede alt, hvad de gør for at holde dine aktiver sikre. Kryptoerne opbevares f.eks. i datacentre uden at være forbundet til internettet. I denne artikel kan du læse alt om de foranstaltninger, som Bitvavo gennemfører.

Binance bliver på den anden side jævnligt fremstillet i et negativt lys: Dette skyldes primært, at de ikke altid følger den lokale lovgivning. Som følge heraf blokerer lokale banker regelmæssigt betalingsmuligheder, og der er lidt mere usikkerhed om virksomhedens fremtidige kurs. Personligt tror jeg ikke, at dine midler bare forsvinder, men det føles mere sikkert at have et klart og lokalt kontaktpunkt.

For mig er Bitvavos højere pålidelighed en god grund til at vælge denne udbyder.

Customer support: Bitvavo wins

På grund af den hurtige vækst af kryptovalutaer kæmper mange børser med deres kundeservice. Hos både Bitvavo og Binance er det ikke muligt at få nogen i telefonen. Heldigvis kan Bitvavo hjælpe dig ret hurtigt via e-mail eller live chat på hollandsk.

Mine erfaringer med kundeservice hos Binance var ikke så gode: De kan være svære at få fat i (jeg fik først svar efter flere e-mails), og de hjælper kun kunder på engelsk. Bitvavo vinder derfor over Binance, når det kommer til kundeservice.

Betalingsmuligheder: Bitvavo eller Binance?

Bitvavo er det bedste valg, hvis du ønsker at indbetale eller hæve penge på din konto hurtigt. Fordi det er et Hollandsk selskab i EU, kan du hurtigt indbetale penge med iDEAL eller din lokale bank. Du kan derefter også få pengene udbetalt tilbage til din bankkonto på ingen tid. Det er en skam, at kreditkort ikke understøttes: Det skyldes, at den Hollandske centralbank er bange for, at folk bruger dem til at købe krypto med lånte penge

Binance er et bedre valg, hvis du ønsker at indsætte penge på din konto med dit kreditkort. Da Binance ikke altid overholder de lokale love, er det ikke muligt at indbetale / hæve penge fra en europæisk bankkonto. Dette er naturligvis en stor ulempe og en god grund til at foretrække Bitvavo frem for Binance.

Muligheder og unikke funktioner

Bitvavo blev udviklet til ét specifikt formål: at kunne købe og sælge kryptovalutaer hurtigt. Derfor er krypto børsen meget veludviklet til dette specifikke formål.

Men hvis du er på udkig efter en børs med mere “unikke” funktioner, er Binance et bedre valg. For eksempel kan du hos Binance ansøge om et særligt kreditkort, som giver dig mulighed for at foretage betalinger med kryptoer. Binance tilbyder også mere forskellige krypto produkter og en mere avanceret trader, hvilket giver dig flere muligheder.

Selvfølgelig er flere muligheder ikke altid bedre: Hvis du kun har brug for en solid handelsplatform, er Bitvavo et godt valg. Men hvis du ønsker at handle med mere eksotiske produkter, kan Binance være et bedre valg

Staking på Bitvavo og Binance

Du kan få ekstra afkast på dine investeringer ved at satse på krypto. Dette er muligt på både Bitvavo og Binance. Hos Bitvavo er afkastet på staking ikke særlig højt sammenlignet med andre udbydere.

Hvis du ønsker at deltage i staking, kan du overveje at åbne en konto hos Binance. Hos denne udbyder kan du også deltage i swaps og launch pools. Det er dog vigtigt, at du undersøger, hvad disse er, så du kan vurdere risikoen korrekt.

Bitvavo eller Binance, hvad er bedre?

Når du har læst denne sammenligning, spekulerer du måske på, hvilken udveksling der er bedst: Bitvavo eller Binance. Det er svært at give et endeligt svar, da det vil afhænge stærkt af dine personlige præferencer. Personligt mener jeg, at Bitvavo er en bedre børs på grund af dens højere pålidelighed og brugervenlighed. Hvis du ønsker at handle med mere eksotiske produkter, kan Binance dog være en bedre mulighed.

Er du ikke sikker på, hvilken børs der passer bedst til dig? Så er det bestemt tilrådeligt at åbne en konto hos begge kryptobørser. Dette er helt gratis og giver dig mulighed for at finde ud af, hvilken børs der passer bedre til dig.

Klik her for at abne en konto hos Bitvavo & Klik her for at abne en konto hos Binance

Ønsker du at læse mere om krypto handel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *