Kan man stole på Bitvavo? Bitvavo sikkerhed

I nyhederne læser man konstant rapporter om folk, der mister deres krypto aktiver på grund af svindel eller tyveri. Derfor spekulerer du måske på, om Bitvavo er til at stole på. I denne artikel vil vi diskutere sikkerheden og trygheden ved krypto børsen Bitvavo. Vi vil også forklare, hvordan du kan beskytte din konto hos Bitvavo.

Tip: prøv Bitvavo gratis

Vil du selv teste Bitvavo? Så kan det være smart at åbne en gratis konto hos denne kryptobørs. Vores undersøgelse viste, at Bitvavo er en pålidelig kryptobørs. Desuden betaler du ingen transaktionsgebyrer over de første 1000 €, når du åbner en konto via dette link:

Vores forskning: Er Bitvavo pålidelig?

Jeg har længe brugt Bitvavo til handel med kryptovalutaer. I de år har jeg ikke haft nogen ubehagelige oplevelser med Bitvavo. Det er dog ikke nok til at sige med sikkerhed, at Bitvavo er til at stole på.

Derfor har jeg besøgt Bitvavos hovedkontor i Amsterdam og talt med medarbejderne. Jeg undersøgte også, om virksomheden er helt lovlig.

I sidste ende kom jeg frem til den konklusion, at Bitvavo kan man stole på. I resten af artiklen vil jeg diskutere, hvordan jeg kom frem til denne konklusion.

Kan Bitvavo hackes?

En stor frygt for mange mennesker, der bruger en udveksling, er naturligvis hacks. Det er der en god grund til: tidligere er hele børser gået konkurs, fordi alle deres Bitcoin blev stjålet. Selv den velkendte børs Binance måtte håndtere en stort hack hvor en stor mængde Bitcoin blev stjålet.

Så ja, Bitvavo kan hackes ligesom enhver anden udveksling. Heldigvis gør de alt, hvad de kan, for at minimere tab i en sådan situation.

Cold wallets

Du kan opbevare krypto mønter som Bitcoins og Ethereum i både kolde og varme wallets. Cold wallets er ikke forbundet til internettet, så de kan ikke let hackes. De fleste af de kryptovalutaer, der administreres af Bitvavo, opbevares derfor offline og på sikre steder, hvilket er meget mere sikkert.

Kun den del, der er nødvendig for aktiv handel, opbevares på en hot wallet. Disse wallets er forbundet til internettet, hvilket garanterer, at midlerne er hurtigt tilgængelige. Bitvavo bruger komplicerede modeller på daglig basis til at beregne, hvor mange kryptoer der sandsynligvis vil blive handlet. I det usandsynlige tilfælde, at der er brug for flere krypto, flytter de kryptoerne fra de cold wallets til de varme wallets. Når dette sker, skal nogen fysisk flytte og forbinde kryptoerne i en velsikret boks.

Fordi Bitvavo har så strenge sikkerhedsprotokoller, kan du være sikker på, at dine midler forvaltes pålideligt.

Forældremyndighed udbydere

Bitvavo bruger flere depotudbydere til at administrere kryptovalutaerne: Det er parter, der opbevarer det meste af den digitale valuta i cold wallets.

En stor fordel ved dette er, at aktiverne er forsikret op til et beløb på 250 millioner euro. I det usandsynlige tilfælde, at noget går galt, er i det mindste ikke alle pengene væk. der kræves også flere underskrifter på transaktioner, så en enlig ulv kan ikke pludselig tømme hele Bitvavos boks.

Hovedkontoret er beliggende i Nederlandene

Det er også godt at vide, at Bitvavos hovedkontor er beliggende i Holland. Hvis du ønsker det, kan du besøge Bitvavos kontor på Herengracht 450 i Amsterdam. De lejer flere palæer der, som de har brug for for at kunne rumme deres hurtige vækst.

Da de opererer fra Amsterdam, skal de også overholde AVG (General Data Protection Regulation), som er aktiv i EU. Derfor kan dine private data ikke sælges eller deles med andre parter.

Bitvavo overholder også den femte retningslinje om bekæmpelse af hvidvaskning af penge (AMLD5) er et positivt tegn på Bitvavos troværdighed. Bitvavo er også i besiddelse af alle de nødvendige licenser: De er f.eks. overvåges af den Nederlandske bank..

Hvad sker der, hvis Bitvavo går konkurs?

Bitvavo klarer sig rigtig godt: kryptovalutaer er mere populære end nogensinde, og chancerne for at virksomheden går konkurs er ikke særlig store. Det er dog godt at vide, at du i tilfælde af en konkurs ikke pludselig mister alle dine kryptoer.

Dette synes at være afgjort; hvis Bitvavo går konkurs, sker der ikke noget med dine penge. Bitvavo har oprettet Bitvavo Payments Foundation for at sikre brugernes midler i tilfælde af konkurs.

Bitvavo-security

Som du kan se, går det godt for Bitvavo: de betjener mange kunder i hele Europa!

Forbedre din konto sikkerhed

Selv om Bitvavo er fuldstændig pålidelig, er der stadig risiko for individuelle hacks. Derfor anbefales det at anvende følgende trin for at sikre og beskytte din konto:

Aktiver to-faktor-godkendelse (2FA)

Ved at anvende to-faktor autentificering (2FA) gør du det meget sværere for hackere at stjæle dine kryptoer. Inden for Bitvavo kan du nemt opsætte 2FA. Efter du har konfigureret 2FA, modtager du en adgangskode via din telefon.

authentication

Enheds og IP administration

Jeg rejser meget, så jeg bemærker ofte, at de bruger IP og lokationsbaseret konto beskyttelse. Bitvavo øger sikkerheden ved at holde styr på, hvor du ofte logger ind fra. Når du logger ind med en ny enhed eller fra en ny IP-adresse, skal du bekræfte dette via e-mail. Dette forhindrer en smart hacker i udlandet i hurtigt at trække dine penge ud.

Anti Phishing beskyttelse

Phishing er en form for svindel, hvor en kriminel forsøger at narre dig til at tro, at e-mailen er fra Bitvavo, når den ikke er det. Hvis du klikker på linket og giver dine oplysninger, ved de, hvordan du kan logge ind.

I indstillingerne for Bitvavo kan du indstille en unik kode, som de officielle mails fra Bitvavo skal signere med. Dette giver dig mulighed for at bekræfte, at e-mailen er sendt af Bitvavo og ikke af en tredjepart.

anti-phising

Beskyttelse mod tilbagetrækning af midler

I det usandsynlige tilfælde, at en tredjepart får adgang til din konto, kan de ikke bare stjæle dine penge. Det bankkontonummer, hvor du sender pengene hen, skal stå i dit navn. Hvis du ønsker at ændre dette, skal du kontakte Bitvavo direkte.

Hvis der trods alle foranstaltninger går noget galt, har Bitvavo et dedikeret team til at hjælpe dig i tilfælde af svindel.

Har Bitvavo nedetid?

Selvfølgelig kan en hjemmeside aldrig være 100 % beskyttet mod nedetid. Bitvavo gør dog alt, hvad de kan, for at minimere nedetid.

De ønsker at garantere pålidelig og uafbrudt adgang ved at hoste deres systemer i zoner. Hvis en zone svigter på grund af et nedbrud, omdirigeres trafikken til en backup-server.

Konklusion: er Bitvavo pålidelig?

Ja, Bitvavo er absolut pålidelig! Af alle de kryptobørser, jeg har testet, har jeg den bedste fornemmelse af Bitvavo. Det skyldes, at børsen er baseret i Holland, og de gør helt klart alt for at beskytte deres aktiver så godt som muligt.

Når du investerer store beløb, kan det dog være klogt at opbevare dine kryptoer i en cold wallet selv. På den måde beholder du fuld kontrol over dine kryptovalutaer.

Har du lyst til at læse mere om Bitvavo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *