Hvordan indbetaler du penge hos Bitvavo?

Ønsker du at begynde at handle med kryptovalutaer hos Bitvavo? Følg de enkle trin i denne korte guide … før du ved af det, vil du handle med bitcoin og andre kryptovalutaer!

Trin 1: åbne en konto hos Bitvavo

Før du kan indbetale penge til Bitvavo, skal du åbne en konto. Har du ikke en konto hos Bitvavo endnu? Så brug knappen nedenfor for at åbne en konto, og betal ingen gebyrer for dine første 1000 € transaktioner:

Trin 2: Vælg den ønskede betalingsmetode

Klik på Indbetaling på din konto for at indbetale et beløb på din konto. Du kan kun bruge bankkontonumre, der er knyttet til din konto.Du kan knytte en bankkonto ved at overføre et mindre beløb. Det er vigtigt, at kontoen er i samme navn som din Bitvavo-konto.Du kan indbetale penge hos Bitvavo ved hjælp af følgende metoder:

  • SEPA transfer
  • Bancontact
  • EPS Uberweisung
  • Giropay

Trin 3: Indtast det beløb, du ønsker at indbetale

Du kan derefter vælge det beløb, du ønsker at indbetale på din konto. Skærmbilledet nedenfor viser, hvordan det fungerer, hvis du vil indbetale 100 € til din konto via bankoverførsel.

deposit-money

Trin 4: Begynd at handle!

Når pengene er blevet sat ind på din konto, kan du begynde at handle med det samme. Læs de følgende artikler, hvis du har brug for hjælp til dette:

Hvordan kan du indbetale kryptovalutaer som Bitcoin hos Bitvavo?

Det er også muligt at indbetale krypto fra en ekstern platform til Bitvavo. For at opnå dette skal du først navigere til den krypto, du ønsker at indbetale, og derefter trykke på indbetaling knappen for at finde din wallet adresse. Det er vigtigt at kopiere denne wallet adresse uden fejl. Hvis du laver en fejl her, kan du miste din krypto permanent!

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *