Hvordan hæver man penge fra Bitvavo?

Har du fået et godt overskud, og vil du hæve pengene på din konto? I denne artikel vil vi straks vise dig, hvordan du kan overføre dine penge til din bankkonto.

Sådan udbetaler du penge hos Bitvavo?

Trin 1: Gennemgang af verifikationsprocessen

Før du kan indbetale, hæve eller handle med digital valuta, skal du først bekræfte dine oplysninger. Dette gør det muligt for Bitvavo at spore, om kilden til pengene er lovlig.

Du skal bekræfte disse oplysninger, før du kan udbetale penge:

  • E-mail adresse
  • Yderligere spørgsmål
  • Verifikation af identitet

Trin 2: Tilføj en konto

Når du er blevet verificeret, skal du stadig tilknytte en bankkonto. Det er kun muligt at overføre penge til en konto i dit eget navn.

Du kan tilknytte din konto til Bitvavo ved at indbetale 1 USD (eller et andet beløb) på din Bitvavo-konto.

Du kan nemt indsætte penge til din konto fra din bankkonto via bankoverførsel.

Deposit-money-Bitvavo

Trin 3: Salg af kryptoer

Før du kan hæve pengene på din konto, skal du først sælge dine kryptovalutaer. For at sælge din krypto skal du klikke på knappen “Sælg”. I ordre billedet kan du udfylde, hvor meget af kryptoen du vil sælge. Beløbet vil derefter blive tilføjet til din konto.

Sell-Bitvavo

Step 4: Udbetaling af penge

Du kan overføre saldoen på din konto til din bankkonto. Det gør du ved at klikke på hæve(withdraw) og indtaste det beløb, du vil overføre til din konto. Det tager i gennemsnit en til to arbejdsdage, før pengene er på din konto. Min erfaring er, at udbetalingen ofte behandles inden for et par timer.

Du kan også lade nogle af pengene blive stående på din konto: Dette giver dig mulighed for hurtigt at åbne nye krypto positioner.

Withdraw-money-Bitvavo

Hvordan kan du hæve kryptovalutaer fra Bitvavo?

Du behøver selvfølgelig ikke at konvertere din krypto overskud til euro: du kan også vælge at hæve kryptoen til en ekstern wallet. På den måde kan du opbevare Bitcoins på f.eks. en cold wallet, hvilket gør det sværere for hackere at få adgang til dem.

Trin 1: Gennemgang af verifikationsprocessen

Bitvavo er registreret hos den Nederlandske bank. Denne registrering gør Bitvavo pålidelig, men tvinger dem også til at verificere kilden til de penge, du bruger.

Før du kan sende krypto til en ekstern adresse, skal du tilføje den til din adressebog. Derefter kan du verificere den eksterne tegnebog ved at sende et skærmbillede.

Add-address-Bitvavo

Trin 2: Hæve din digitale valuta

Når du har tilføjet en ekstern adresse, kan du nemt sende dine kryptoer. For at gøre det skal du logge ind på din Bitvavo-konto og navigere til den krypto, du vil udbetale. Klik derefter på knappen til at hæve (withdraw) ud.

Bitvavo record button

Indtast derefter den adresse, som du vil sende den digitale valuta til, og indtast det beløb, du vil sende. Du kan efterfølgende bekræfte transaktionen via e-mail.

Bemærk venligst, at du kun kan hæve digitale valutaer med din computer: Det er derfor ikke muligt at hæve kryptovalutaer i mobilversionen eller applikationen!

Når du har hævet kryptovalutaerne, tager det normalt flere timer, før de er fremme i din tegnebog. Hold øje med omkostningerne: miners skal betales for at sende digitale valutaer, og disse omkostninger kan svinge meget.

Andre interessante artikler om Bitvavo

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *