Hvordan åbner du en konto hos Bitvavo?

Ønsker du at åbne en konto hos Bitvavo? I denne korte guide vil vi diskutere, hvordan du hurtigt åbner en konto hos Bitvavo. Dette giver dig mulighed for at begynde at handle med kryptovalutaer på ingen tid.

Har du ikke en konto hos Bitvavo endnu? Klik her for at besøge webstedet og betale ingen transaktionsgebyrer på dine første 1000 € i handler!

Trin 1: oplyse dine grundlæggende informationer

Go to register and enter an email address, first name, last name and password. Then select your country of residence: only people living in Europe can open an account at Bitvavo.

Gå til tilmeldt, og indtast en e-mailadresse, et fornavn, et efternavn og en adgangskode. Vælg derefter dit bopælsland: Kun personer, der bor i Europa, kan åbne en konto hos Bitvavo.

Open-Bitvavo-account

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på de risici, der er forbundet med at investere i kryptovalutaer. Ved at sætte kryds i feltet angiver du, at du er klar over, at handel med kryptoer er risikabelt.

Trin 2: Besvare yderligere spørgsmål

Før du kan begynde at investere med Bitvavo, skal du besvare et par spørgsmål. Du skal angive det formål, som du ønsker at bruge din Bitvavo-konto til, og hvorfra de midler, du ønsker at indbetale på din konto, stammer. Den hollandske bank kræver dette for at forhindre hvidvaskning af penge.

Trin 3: Bekræft din identitet

Før du kan indsætte penge på din konto, skal du først bekræfte din identitet. Til dette formål skal Bitvavo bruge en kopi af et identitetsdokument, som viser følgende:

  • Fulde navn
  • Nationalitet
  • Fødselsdato
  • Udstedelsesdato
  • Udløbsdato
  • Udstedelsesland
  • Pasfoto
  • Dokumentnummer

Bitvavo-verification

Trin 4: Indbetaling af penge

Det næste skridt i åbningen af en konto er at indbetale penge. Det er vigtigt, at din bankkonto er i samme navn som din Bitvavo-konto. Du kan nemt linke din konto ved at overføre et beløb fra din bankkonto til din Bitvavo-konto.

deposit-credit-Bitvavo

Trin 5: Beskyt din konto

Du har nu gennemført alle de nødvendige trin for at begynde at handle med kryptovalutaer. Det er dog stadig klogt at gennemgå det sidste sikkerhedstrin. Du kan først bekræfte dit telefonnummer. Din telefon kan derefter bruges til at bekræfte login-forsøg. For ekstra sikkerhed er det også tilrådeligt at aktivere 2-FA-autentificering( 2-FA authentication).. På denne måde forhindrer du ondsindede personer i at få adgang til din konto.

2FA-security-Bitvavo

Vil du læse mere om Bitvavo?

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *