Hvordan køber kan man Altice aktier?

Har du lyst til at vide, hvordan du kan investere i Altice aktier? I denne artikel kan du finde ud af, hvordan du kan købe og sælge Altice aktier. På denne side kan du også finde den seneste aktiekurs for virksomheden Altice.

Hvor kan man købe eller investere i Altice-aktier?

Har du lyst til at købe eller investere i Altice aktier? Oversigten nedenfor viser dig en liste over de mest betroede og brugervenlige børsmæglere, som du kan bruge til at investere eller handle i Altice-aktier.

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for Altice lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Altice? Grafen nedenfor viser, hvordan Altices aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Altice:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Altice.

Analyse af Altice:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Altice-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Altice-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Altice de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Altice gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Altice vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Altice, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Altice?

Det er klogt at være forsigtig med investeringer i Altice. Selskabet har kun haft begrænset overskud i den seneste periode, skiftevis med til tider betydelig tab. De forskellige overtagelse af virksomheden kan slå godt ud, men gældsbyrden kan også få virksomheden i problemer.

Opkøbene bidrager klart til virksomhedens omsætning. Hvis virksomheden kan reducere sin gæld, kan Altices rentabilitet stige markant. Dette kan være en god grund til at købe Altice aktier.

Et andet positivt aspekt ved Altice aktien er den verdensomspændende position, virksomheden har opbygget. Kunder betjenes i snesevis af lande, så økonomiske problemer i én region kan absorberes af gode resultater i en anden.

Hvordan kan man købe Altice aktier?

Alle kan købe Altice aktier på børsen: alt hvad du behøver er en konto hos en børsmægler. En børsmægler er en virksomhed, der gør det muligt for private investorer at handle aktier over internettet. Kunne du tænke dig at vide, hvilke partier du kan investere i? Så tag et kig på vores oversigt over bedste børsmæglere.

Efter du har åbnet en konto hos en børsmægler, kan du købe Altice-aktier ved at bruge søgefunktionen til at vælge aktien. Du vil derefter se en budpris og en udbudspris. Udbudsprisen er den pris, som aktien i øjeblikket sælges til. Når du afgiver en markedsordre, kan du købe Altice aktier direkte til denne pris.

Vil du hellere vente til prisen når et vist niveau? Derefter kan du afgive en limiteret ordre: Du sætter en pris, som du køber et X antal aktier til. I nogle tilfælde kan det også være smart at sætte et stop loss. Især for aktive handlende kan et stop loss hjælpe dig med at undgå at miste en stor del af dit indskud til denne investering.

Almindelige data Altice

Teleselskabet Altice, der blev grundlagt i 2002, har base i Amsterdam. Virksomheden er aktiv inden for tv, internet og telefoni. Som følge af nogle få overtagelser er det blevet en stor virksomhed, der er aktiv i Europa og USA.

Om virksomheden Altice

Teleselskabet Altice, der blev grundlagt i 2002, har base i Amsterdam. Virksomheden er aktiv inden for tv, internet og telefoni. Som følge af nogle få overtagelser er det blevet en stor virksomhed, der er aktiv i Europa og USA.

I Europa er virksomheden hovedsageligt aktiv i Frankrig. Det er en virksomhed med mere end 10 millioner kunder og cirka 50.000 ansatte. Selskabet blev børsnoteret i januar 2014. Børsnoteringen giver selskabet mere økonomisk råderum og dermed flere muligheder for at opkøbe andre selskaber.

Vigtigt: Altice er delt

I dag kan du med en investering i Altice investere i både den Europæiske og den Amerikanske afdeling. Det skyldes, at virksomhedens aktiviteter er blevet splittet op. Denne beslutning blev truffet, efter at investorerne havde udtrykt deres bekymring over gælden som følge af de forskellige overtagelser. Du kan derfor vælge at investere i Altice USA eller Altice Europe.

Hvad er Altices forretningsaktiviteter?

Altice er en Amsterdam-baseret virksomhed, der er vokset til et kæmpe teleselskab gennem forskellige opkøb. Altice USA og Altice Europe har mere end 40 millioner kunder på verdensplan. Før du investerer i Altice, er det vigtigt at undersøge begge grene lige omhyggeligt. På den måde kan du bestemme, i hvilken filial du vil købe aktier.

Fordelene ved Altice aktier

Overvejer du at købe Altice-aktier? Disse aktier har tre fordele:

Den første fordel er, at Altice har en stigende omsætning hvert år. Det betyder, at der bliver tjent flere penge hvert år. At overskuddet svinger i øjeblikket skyldes gæld opstået ved virksomhedsovertagelser. Efter at have betalt af på gælden, vil overskuddet højst sandsynligt stige. Det kan så føre til en kraftig stigning i aktiekurserne.

En anden fordel er, at det er en stor virksomhed. Det er mere sikkert at investere i en stor virksomhed på grund af stordriftsfordelene. For eksempel kan en stor virksomhed købe råvarer til lavere priser. Desuden har folk mere tillid til store virksomheder. Det er to grunde til, at store virksomheder ofte klarer sig bedre på børsen.

En tredje styrke ved denne andel er, at Internettet er et stort og voksende marked. Global adgang til internettet er uden tvivl stigende. Der er derfor en stigende efterspørgsel efter Altices internettjenester, og stigende efterspørgsel betyder, at aktiekurserne kan fortsætte med at stige.

Risiciene ved Altice aktier

Overvejer du at købe Altice aktier? Disse aktier har to ulemper:

På trods af de gunstige udsigter er rentabiliteten af Altice aktien ikke sikker: Hvis virksomhedens beslutninger viser sig at være forkerte, vil aktiekursen falde i fremtiden.

Markedet for traditionelle tv-udbydere bliver mindre og mindre. Altice tilbyder digitalt tv. Den langsomme forsvinden af digitalt tv er sandsynligvis ikke en katastrofe for denne virksomhed. Virksomheden tilbyder også internet og telefoni. Fjernsynets forsvinden vil dog yderligere reducere virksomhedens overskud

Bøderne pålagt virksomheden

Altice har fået nogle bøder. For eksempel blev virksomheden i November 2016 idømt en bøde af en Fransk konkurrencemyndighed for at starte integrationen af SFR uden myndighedsgodkendelse. Europa-Kommissionen idømte virksomheden en bøde på 124,5 millioner Euro i 2018 i forbindelse med købet af teleselskabet PT Portugal.

Bøder af denne art kan lægge et betydeligt pres på prisen på en aktie. Det er derfor vigtigt at holde øje med den seneste udvikling hos Altice. På den måde kan du tage stilling til, om det er interessant at investere i Altice aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *